Menu

Fri for fordomme, vanetænkning og alkohol. Velkommen til Tuborg NUL

Stigende efterspørgsel drevet af en stadig større sundhedstrend i Danmark, får Tuborg til at lancere den helt nye Tuborg NUL.

Den nye Tuborg uden alkohol skal understøtte en højere efterspørgsel især blandt unge på caféer, barer og koncertsteder.

Kategorien for alkoholfri øl er blevet moden til en ægte Tuborg. Forbruget har været funktionelt drevet, men alkoholfri øl har udviklet sig til et ægte alternativ. Vi ved fra en lang række caféer og koncertsteder, at der op til krisen var højere efterspørgsel på en god, alkoholfri Tuborg. Vi tror, markedet er klar til en Tuborg NUL som alternativ til en Grøn Tuborg,” siger Mads Egeskov Bach, der er Tuborg brand manager.

Han bakkes op af de høje væksttal, som Carlsberg kunne fremvise i torsdagens resultater. Carlsbergs samlede portefølje af alkoholfrie øl voksede yderligere 5% i første kvartal efter flere års vækst.

I årets første tre måneder under coronakrisen med lukkede barer og restauranter steg salget i Vesteuropa med 12%

I Danmark voksede kategorien ifølge Nielsen 16% målt på volumen i 2019. Markedet er vokset 45% i årets første kvartal i forhold til samme periode sidste år.

Vi har helt uden fordomme brygget en ny Tuborg, der er læskende med frugtige noter, som vi kender det fra en Grøn Tuborg. Disse karakteristika har vi taget med over i Tuborg NUL, og det er en af årsagerne til, at vi har arbejdet på smagen lige indtil sidste øjeblik,” siger Mads Egeskov Bach.

Tuborg er Danmarks største bryggeri. Med Tuborg NUL er målet at blive nr. 1 blandt 0.0 varianterne og nr. 2 i hele kategorien for alkoholfri øl i Danmark. I dag er Carlsberg Nordic markedsleder med en volumen andel på 42 pct. af markedet.

Tuborg NUL er brygget fri for fordomme, fri for vanetænkning og ikke mindst fri for alkohol. Det har taget lang tid at finde den rette opskrift, tilpasse opskriften og brygge en god øl helt uden alkohol, og vi er ret stolte af resultatet,” siger Mads Egeskov Bach.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]