Menu

Carlsberg Danmark lancerer økologiske crafted soft drinks i samarbejde med TUXEN BREWING Co.

Carlsberg lancerer økologiske crafted soft drinks i samarbejde med TUXEN BREWING Co. hos On Trade kunder.

Som led i udviklingen af læskedrikkategorien, er Carlsberg gået sammen med TUXEN BREWING Co. om at sælge og distribuere økologiske specialsodavand og -lemonader.

TUXEN BREWING Co. og Carlsberg har den samme grundlæggende passion for det gode bryg, - vi taler samme sprog, og på den måde har det været en udbytterig dialog, som vi har haft forud for indgåelse af denne aftale. Vi bliver bare bedre sammen. Kunderne i vores On Trade forretning efterspørger et smagfuldt økologisk premium produkt, udviklet på gode økologiske råvarer. Det glæder vi os til at kunne tilbyde vores eksisterende og nye kunder i samarbejde med Tuxen, udtaler Henrik Fredvig, VP Sales On Trade. 

Carlsberg og TUXEN BREWING Co. har sammensat en produktportefølje på syv varianter, fire CRAFT SODA og tre CRAFT LEMONADE. Alle varianter fremstilles af de bedste økologiske frugtjuicer og krydderurter på god gammeldags vis på gourmetbryggeriet i Nordsjælland.

De bedste økologiske råvarer, godt håndværk og skønne autentiske smagsoplevelser er i centrum for alt det vi gør. Sammen med Carlsberg kan vi nu udbrede vores ambition og passion for det gode håndværk og den gode smag til endnu flere forbrugere, fortæller Thomas Tuxen.

Med fokus på økologi, kompromisløs kvalitet og smag er ambitionen at udvikle et vindende koncept inden for specialsodavand og -lemonader til de danske kvalitetsbevidste forbrugere. Aftalen betyder, at TUXEN BREWING Co.’s produkter er tilgængelige og distribueres blandt kunder i løbet af maj måned i år.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]