Menu

Økologisk Grøn Tuborg får premiere på Roskilde Festivals Summer Days

Deltagerne på event-serien Summer Days bliver de første i Danmark, der kan nyde en økologisk Grøn Tuborg. Sommerens lancering af den økologiske udgave af Danmarks mest solgte øl betyder samtidig, at alle fadøl på næste års Roskilde Festival bliver 100 % økologiske

Deltagerne på Roskilde Festivals Summer Days kommer også til premieren på den økologiske udgave af Grøn Tuborg.

Summer Days, der indledes torsdag den 24. juni, er Roskilde Festivals nye eventserie på festivalpladsen i Roskilde. Hen over otte sommerdage kan gæsterne mødes til koncerter, street art, aktivisme og performance og opleve en længe savnet bid af den særlige atmosfære, der kendetegner Roskilde Festival.

Grøn Tuborg har i årevis været den mest udbredte øl på Roskilde Festival. Med lanceringen på Summer Days tager Roskilde Festival og Tuborg et stort skridt videre på vejen mod omlægningen til økologi.

Ølbodernes økologiske rejse blev indledt med Tuborg RÅ på festivalen i 2015 og siden med premieren på den økologiske pilsner Tuborg Orange, der blev brygget eksklusivt til Roskilde Festival i 2019.

Med lanceringen af den økologiske Grøn Tuborg i år vil alle fadøl, der langes over disken på næste års Roskilde Festival, være økologiske.

Men inden festivalen i 2022 bliver Summer Days-deltagerne de første koncertgæster i landet, der kan nyde Grøn Tuborg i den nye, økologiske udgave.

Herefter bliver den nye, økologiske udgave af pilsnerklassikeren tilgængelig på tværs af andre oplevelsessteder i den danske sommer.

Vi har været gennem en omfattende økologisk omlægning af festivalens madretter og drikkevarer i de senere år. Udsigten til at kunne udskænke økologisk Grøn Tuborg på næste års festival er et kæmpe skridt fremad i vores bæredygtige udvikling. Det er samtidig også vores måde at skubbe på den økologiske bevidsthed blandt festivalgæsterne, så jeg håber, at Summer Days-gæsterne tager rigtig godt imod den nye udgave af den klassiske festivaløl", fortæller Signe Lopdrup, Roskilde Festivals administrerende direktør.

Vi ser i stigende grad, at forbrugerne efterspørger økologi. Derfor har det været vigtigt for os at kunne tilbyde danskernes foretrukne pilsner, Grøn Tuborg, i en økologisk udgave. Vigtigst har det dog været at sikre, at forbrugeren får samme gode smagsoplevelse, som de kender den fra den originale Grøn Tuborg, hvilket vi er lykkedes med at sikre. Den økologiske Grøn Tuborg vil fortsat være en letdrikkelig og frisk pilsner, som altid er med til at skabe de gode rammer for fællesskaber, præcis som danskerne kender den. Vi er glade for at kunne lancere denne nyhed sammen med Roskilde Festival på Summer Days", udtaler Peter Haahr Nielsen, administrerende direktør i Carlsberg Danmark.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]