Menu
20081119 220931 1 (1)

Ledergruppen

Ledergruppens rolle er at drive Carlsbergs strategiske udvikling på det danske marked samt sikre en klar retning og målsætning for Carlsberg i Danmark.

Peter Haahr Nielsen

Peter Haahr Nielsen

Administrerende direktør

Peter Haahr Nielsen har været i Carlsberg siden 2004, og har derfor haft mange forskellige roller i både marketing- og salgsorganisationen, senest som salgsdirektør for Off Trade. Peter Haahr Nielsen har været administrerende direktør i Carlsberg Danmark siden 1. januar 2020.

 

Mads Junget Madsen

Mads Junget Madsen

HR Direktør

Mads Junget Madsen startede sin karriere i Accenture.
Mads har været ansat i Carlsberg Gruppen siden 2013, hvor han har haft forskellige stillinger, senest som HR Direktør for Carlsberg Group HQ. 
Den 1. marts 2017 blev Mads Junget Madsen HR direktør i Carlsberg Danmark.

Christian Wulff Søndergaard

Christian Wulff Søndergaard

Kommunikationsdirektør

Christian Wulff Søndergaard er kommunikationsdirektør i Carlsberg Danmark, og fungerer også som VP External Affairs i Carlsberg Group. Christian startede i Carlsberg den 1. maj 2020, hvor han kom fra en stilling som Head of Group Public and Regulatory Affairs i det globale teleselskab Telenor med base i Norge.

Marcela Wiwe

Marcela Wiwe

VP Marketing

Marcela Wiwe har været i Carlsberg siden 2017, hvor hun startede i Global Marketing Manager. Hun har senere arbejdet i Group Strategy og i april 2023 kom hun til Carlsberg Danmark som VP Marketing.

Per Damgaard

Per Damgaard

Salgsdirektør, Off Trade

Per Damgaard har været i Carlsberg siden 2014, hvor han har siddet i en lang række forskellige stillinger i Off Trade. Først som Key Account Manager, og siden som Customer Channel Director. I 2018 påtog Per sig rollen som Field Sales Director i Off Trade. I dag er Per Salgsdirektør i Off Trade.

René Fyrsterling

René Fyrsterling

VP, Commercial Development & Execution

René Fyrsterling har været ansat i Carlsberg siden 2010 i forskellige stillinger, senest som direktør for Customer Marketing. Den 1. juni 2019 blev han VP for Commercial Development & Execution i Carlsberg Danmark.

Martin Seier

Martin Seier

VP Supply Chain

Martin Seier har haft adskillige Supply Chain stillinger i FMCG virksomheder. Senest kommer han fra en rolle som Planning & Strategy Director hos Lantmännen Unibake. Den 1. marts 2022 blev han VP ISC i Carlsberg Danmark.

Carsten Dalsgaard

Carsten Dalsgaard

Finansdirektør

Carsten Dalsgaard begyndte sin karriere i Carlsberg Group i 2001 og har siddet i stillinger i både Finans og IT. Senest kommer han fra en rolle som VP Finance i Carlsberg UK og er fra 1. april 2018 trådt ind i Carlsberg Danmarks ledergruppe. 

Carlsberg har en fantastisk historie bag sig

Læs om den her