Menu
Carsten Dandanel konsulent Danhostel.png

Vil du være kunde hos Carlsberg?

Carlsberg er Danmarks største bryggeri og en stærk samarbejds-partner.

Vores kunder har hver især individuelle behov, ønsker og krav. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af mærker, drikkekategorier, udstyr og salgs- og serviceløsninger, som bidrager med at optimere vores kunders forretning. Vi har opdelt vores salgsafdeling i to afdelinger: On- og Off trade.

Du kan finde vores vejledende priser og vores samhandelsbetingelser på vores webshop Carlsberg Online. Gå ind på www.carlsbergonline.dk, hvor du finder links til vejledende prislister for både On- og Off Trade. Du finder dem under nyttige links, nederst på siden. Du behøver hverken at være oprettet eller logget ind for at se dem.  

Hvis du ønsker yderligere information om Carlsberg i Danmark og dine muligheder hos os, eller hvis du ønsker at blive kunde hos os, så kontakt os på et af de ovenstående telefonnumre, eller send os en mail via [email protected]k 

P19cdk Telesalg

Carlsberg Online - vores online kundeportal

Som kunde hos Carlsberg har du også adgang til at handle online via vores kundeportal Carlsberg Online

Klik for at komme til vores kundeportal Carlsberg Online

6

Se videoen for at  høre om 6 gode grunde til at vælge os som leverandør. Ved brug af vores mange salgsværktøjer og et stort udvalg af udstyrsløsninger, skilte, displays, merchandise, kampagnematerialer og lignende hjælper vores konsulenter og Key Account Managers dig med at optimere salg og indtjening. 

On Trade

I On Trade har vi over 15.000 kunder. On Trade kunder spænder over både diskoteker, værtshuse, cafeer, festivaler, arbejdspladser til zoologiske haver og mange flere. On Trade består af ca. 250 medarbejdere fordelt på salgskonsulenter, interne sælgere, teknikere, quality teams, eventkonsulenter, full service vending, salgsudvikling og support.

Dine muligheder som On Trade kunde

Som kunde i On Trade kan du både handle i vores webshop og benytte vores kundeportal CarlsbergOnline. Her kan du bestille dine drikkevarer online, læse om de nyeste kampagner og bestille reklamematerialer. 

Off Trade

Vores kunder i Off Trade omfatter både detail- og conveniencekunder, heriblandt supermarkeder, kiosker og tankstationer. Off Trade består af ca. 180 medarbejdere fordelt på salgskonsulenter, interne sælgere, key account managers, og salgsudvikling. Viores salgskonsulenter står klar til at hjælpe dig.

Hvad er en Off Trade-kunde?

Vores kunder i Off Trade kendetegnes ved, at  det solgte produkt tages med ud af butikken og derefter drikkes et andet sted.

Se vores produktsortiment

Carlsberg

Carlsberg Pilsner

Vi fører Danmarks stærkeste brands

Specialøl i verdensklasse

Se vores Jacobsen-sortiment