Menu

Tuborg skaber bedre plastikvaner sammen med danskerne

I tæt samarbejde har Tuborg og WWF udviklet en række simple guides med navnet ’Det store plastik-knæk’, der skal hjælpe danskerne, foreninger, koncertsteder og virksomheder med at knække deres plastikvaner.

Den 3. juli er det slut med at bruge engangsplastik som engangsbestik af plastik eller plastiktallerkener.

Det Store Plastik-Knæk skal gøre det let for danske borgere og organisationer at bruge plastik på den mest bæredygtige måde. Det store fokus på plastik de senere år har skabt muligheder for at handle og skabe bæredygtige løsninger, men det har også affødt et væld af anbefalinger og råd om materialer, genbrug, genanvendelighed, sortering og hensigtsmæssig brug, der kan gøre det udfordrende rent faktisk at gøre noget ved problemet og ændre adfærd.

”Tuborg er for hele Danmark, hvorfor vi er stolte af at kunne være med til at få overblik over den bedste håndtering af plastikken både i hverdagen og weekenden. Vi introducerede genbrugskoppen på de fire største danske festivaler i 2019 og i år også på spillesteder. Derfor synes vi, det er oplagt, at næste skridt er at hjælpe bedre plastikvaner på vej sammen med WWF, så vi alle i fællesskab kan gøre Danmark lidt grønnere," siger Marlene Vagn Andersen, Brand Activation Manager for Tuborg.

Plastikvanerne er i alt blevet undersøgt på seks forskellige områder; hjemmet, foreninger og forbund, spisesteder, events, kontoret samt institutioner.