Menu

Carlsberg og det nye festival-initiativ TOMORROW indgår partnerskab med bæredygtighed i centrum

Carlsberg Danmark har indgået nyt partnerskab med TOMORROW FESTIVAL, som er Danmarks nye handlingsorienterede festival fyldt med musik, mad, talks og konkret inspiration til en mere bæredygtig hverdag

TOMORROW, som står bag festivalen, er en non-profit platform for bæredygtige forandringer. TOMORROW stræber efter at oversætte visionerne i FN’s verdensmål til konkrete handlinger med et ønske om at skabe bæredygtig adfærd i hele samfundet – fra køkkenbordet til mødebordet og fra børnebordet til højbordet.

Vi er stolte af partnerskabet med TOMORROW. Der er ingen, der kan løse udfordringerne alene, og vi tror på, at partnerskaber er vejen frem. Together er et helt centralt ord i vores bæredygtighedsprogram Together Towards Zero. Vi ser derfor frem til at være med til at motivere til bæredygtig handling sammen med TOMORROW. Det er helt i Carlsbergs ånd” siger Tenna Skov Thorsted, Sustainability Manager hos Carlsberg Danmark.

TOMORROW FESTIVAL er bygget op omkring en talkscene, musikscene, madområde, og et oplevelses- og opdagelsesområde, og der vil være installationer og happenings spredt ud over festivalpladsen.

Dette er ikke blot en drikkevareaftale, men en oplagt mulighed for at vise nogle af Carlsbergs bæredygtige initiativer frem på festivalen. Vi håber på at kunne inspirere andre med nogle af vores tiltag og selv at blive inspireret”, siger Tenna Skov Thorsted.

TOMORROW FESTIVAL finder sted i Valbyparkens naturskønne områder i Københavns Sydhavn den 3. og 4. september 2021 og følger alle corona-restriktioner.

Carlsbergs bæredygtighedsprogram Together Towards ZERO består af fire ambitioner: NUL CO2-udledning, NUL vandspild, Nul uansvarlig drikkekultur og NUL arbejdsulykker. Hver af disse ambitioner understøttes af individuelle og målbare mål, som skal nås senest i 2022 eller 2030.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]