Menu

Kan vi gøre det lidt bedre? Carlsberg inviterer til oprydningsdag i Dyrehaven

Carlsberg afholder lørdag den 6. april en oprydningsdag i Dyrehaven i kampen om at bekæmpe plastaffald.

Carlsberg inviterer i samarbejde med Felix Smith til oprydningsdag den 6. april i Dyrehaven for at fjerne alt det plastikaffald, der allerede flyder rundt i den danske natur.

Mødested er foran Peter Lieps hus lørdag kl. 11.

Arrangementet vil udover oprydningen byde på lækre forfriskninger, spændende #TrashTalk med havbiolog og plastikekspert Malene Møhl og Bo Øksnebjerg fra WWF samt konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde en cool Carlsberg cykle fra Velorbis og en bæredygtig jakke af genbrugsplast.

- Carlsbergs nye 6-pack og øvrige tiltag sparer miljøet for 150 tons plastik om året - alene i Danmark, og vi stræber altid efter at gøre tingene lidt bedre; hvad enten det handler om det, der er inden i, eller det, der er uden om øllen. Vi vil gerne hjælpe forbrugerne med at leve mere bæredygtigt, og det er jo de konkrete handlinger, der tæller. Derfor inviterer vi til oprydningsdag for at rydde den smukke forårsskov for alt det, der ikke hører hjemme i naturen. Vi håber, at danskerne vil være med til at gøre Dyrehaven klar til foråret sammen med Felix, Malene Møhl og Bo Øksnebjerg fra WWF, siger Jeppe Boel, marketingchef for Carlsberg.

Program

11.00
Velkommen inkl. info om arrangementet, tips til gode steder at samle affald samt præsentation af dagens konkurrence

11.30
Fælles indsamling af skrald i Dyrehaven

13.30
En samtale om bæredygtighed og affaldssortering med havbiolog og plastikekspert Malene Møhl og Bo Øksnebjerg fra WWF

14.00
Peter Lieps og Carlsberg byder på forfriskninger til de deltagende, mulighed for at mingle, give et kram til WWFs pandamaskot, gå på opdagelse i kuberne og bytte sit affald til trash art af Lise Vestergaard

14.45
Vinderne af konkurrencen afgøres og offentliggøres

Kl. 16.00
Farvel og tak for i dag!

#kanvigøredetlidtbedre

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]