Menu

Carlsberg stræber efter bedre alkoholfri øl i ny film med Mads Mikkelsen

Carlsberg starter 2021 med en skål for alkoholfri øl i ny film med den danske skuespiller Mads Mikkelsen. Det er Carlsbergs første globale kampagne for alkoholfri øl. Filmen kommer i begyndelsen af et år, hvor det forventes, at flere mennesker end nogensinde før drikker alkoholfri øl.

Alkoholfri øl har haft en enorm vækst i de senere år, og blev mere populær end nogensinde i et turbulent 2020. Drevet af et øget fokus på sundhed og velvære og bevidstheden om bedre smag og nye muligheder, voksede Carlsberg-koncernens alkoholfrie portefølje 29% i seneste kvartalsregnskab for 2020.

Ifølge de seneste tal fra Nielsen er Carlsberg Nordics to varianter, Nordic Pilsner og Nordic Ale, stadig mere end dobbelt så populære målt på værdi (uge 21-48) som den næstmest populære alkoholfrie øl, Tuborg NUL, der kom i maj 2020.

Første alkoholfri reklame

I den nye film ser vi Mads Mikkelsens karakter køre gennem København i traditionel stil og fejre den gode smag og mangfoldighed i Carlsberg Nordic.

Han demonstrerer, hvordan alkoholfri øl kan gøre livets store øjeblikke bedre, imens han nyder en alkoholfri Carlsberg i forskellige situationer på velkendte lokationer i Danmark.

Den første film i serien ”The Danish Way” kom i april 2017. I løbet af de første fem dage blev filmen set mere end 4.1 millioner gange, selvom den oprindelig var lavet til det britisk marked som en introduktion til situationer og attraktioner, der forbinder Carlsberg med Danmark.

Det er første film, hvor Carlsbergs alkoholfri Carlsberg Nordic er i fokus. Christina Aniko Földes, Brand Manager for Carlsberg, siger:

”Carlsberg Nordic er stadig den mest populære alkoholfri øl i Danmark. Den har vist, at for os danskere er øl mere og andet end alkohol. Med den nye film fejrer vi, at vi mere end nogensinde nyder alkoholfri øl i alle situationer.”

Vores mål for 2021 er at sikre, at der er et alternativ til den traditionelle pilsner både i butikkerne, og når barer og restauranter åbner igen. Vi kan både tilbyde alkoholfri Carlsberg på flaske og dåse, og med vores nye fustagesystem er det for første gang også muligt at servere Carlsberg Nordic Ale som iskold fadøl, når samfundet genåbner.”

For Carlsberg handler det om at tilbyde et alternativ. Alkoholfri øl er ikke bedre end almindelige øl, men de nye alkoholfri varianter giver os muligheden for at vende tilbage til vores rødder på en moderne og relevant måde.”

Nomineringer og hovedroller

Mads Mikkelsen er berømt for hovedroller i film, herunder Casino Royale, NBC-serien Hannibal, DRUK blandt mange flere. Han vandt for nylig bedste skuespiller ved European Film awards.

Den nye Carlsberg kampagne lanceres til at starte med i Irland, hvor Mads Mikkelsens karakter drikker Carlsberg 0,0% og i Danmark, hvor han drikker Carlsberg Nordic, imens han cykler rundt i Danmark. Andre markeder lancerer kampagnen senere i 2021. Kampagnen blev skabt og er produceret af Grey Europe.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]