Menu

Danske Lars Lehmann medlem af Carlsbergs koncernledelse

Lars Lehmann udnævnes til medlem af koncernledelsen som Executive Vice President for Østeuropa. Jacek Pastuszka skifter fra Østeuropa til Vesteuropa, mens den nuværende chef for Vesteuropa-regionen, Chris Warmoth, igen skal fokusere på gruppens strategi, SAIL’22.

Med virkning fra 1. maj 2019 vil Chris Warmoth vende tilbage som Executive Vice President for Group Strategy. Chris tiltrådte Carlsberg i januar 2014 som Executive Vice President for den asiatiske region. Chris har gennem årene haft en række ledende stillinger hos Carlsberg, senest som Executive Vice President for Vesteuropa, og har været afgørende i transformationen af ​​bryggerigruppen siden 2015.

Jacek Pastuszka, Executive Vice President for den østeuropæiske region siden januar 2015, overtager Vesteuropa. Jacek tiltrådte Carlsberg i 2009 som administrerende direktør for Carlsberg Polska, og i 2011 blev han administrerende direktør for Ringnes, Carlsbergs norske datterselskab. Under Jaceks lederskab er den østeuropæiske region stabiliseret, og Baltika er nu fuldt integreret i Carlsbergs strategi, SAIL’22.

 Lars Lehmann bliver medlem af Carlsbergs ExCom som chef for den østeuropæiske region og administrerende direktør for Carlsberg russiske forretning, Baltika Breweries. Lars (52) er dansk statsborger, og bliver det andet danske medlem af bryggerigruppens koncernledelse foruden finansdirektør Heine Dalsgaard. Lars blev ansat i Carlsberg-koncernen i 2003, og har haft en række ledende stillinger inden for koncernen, herunder vicepræsident for Østeuropa og chef for eksport-, licens- og toldfri division. Siden 2016 har Lars fungeret som administrerende direktør for Carlsberg Malaysia.

Ted Akiskalos, nuværende administrerende direktør for Carlsberg Sverige, erstatter Lars som administrerende direktør for Carlsberg Malaysia.

”Jeg vil gerne lykønske Lars med hans udnævnelse til ExCom - og ønske ham, Jacek, Chris og Ted succes i deres nye roller og med deres nye ansvar”, siger Cees ’t Hart, CEO, Carlsberg Group.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]