Menu

Heine Dalsgaard kåres som årets CFO af PwC og Zeuthen Storm

Den anerkendte pris, Årets CFO, uddeles for ottende gang, og årets vinder er Carlsbergs strategisk dygtige CFO, Heine Dalsgaard, der bl.a. har stået i spidsen for en vellykket turnaround. Prisen overrækkes ved et online event i eftermiddag kl. 15.00 i PwC.

Heine Dalsgaard blev i begyndelsen af 2016 udnævnt som Group CFO i Carlsberg, og i hans tid som CFO har virksomheden gennemgået en større transformation, som Heine Dalsgaard i tæt samarbejde med Cees ’t Hart, adm. direktør i Carlsberg, har stået i spidsen for.

Blandt årsagerne til, at den uafhængige jury i år har valgt at tildele prisen til Heine Dalsgaard, er eksekveringen af Carlsbergs strategiplan ‘Sail 22’ og effektiviseringsplan ‘Funding The Journey’, som overgik både forventninger og målsætninger. Denne effektiviseringsplan har medført besparelser på mere end 3 milliarder kr. i Carlsberg, som er blevet brugt til at investere yderligere i vækstinitiativer og at forbedre virksomhedens bundlinje.

Heine Dalsgaard anerkendes for sine strategiske evner og hans stærke kompetencer inden for alle aspekter af rollen som CFO. Med en vellykket turnaround har Heine Dalsgaard spillet en afgørende rolle for Carlsbergs styrkede position og konkurrenceevne. Han anses som en betroet rådgiver og en dygtig sparringspartner i organisationen samt for at være en dygtig kommunikator,” lyder det bl.a. fra den uafhængige jury.

Heine Dalsgaard har endvidere haft en central rolle i virksomhedens kulturændring, der har givet fornyet selvtillid og en stærkere korpsånd i virksomheden.

Heine Dalsgaard er 48 år gammel og uddannet cand.merc.aud. fra CBS i 1998. Han var i perioden 2013 til 2016 ansat som Group CFO i ISS, og han er tidligere blevet kåret som Årets CFO 2014 for sin rolle hos ISS.

Dette års pris uddeles af PwC i samarbejde med Zeuthen Storm. Oplev Årets CFO 2020 i interview med Cecilie Beck, når PwC sender fra live til online eventet ‘CFO’ens agenda’ i dag d. 28/5 kl. 15:00-16:00. Her kan du bl.a. høre Heine Dalsgaard fortælle om sin rolle i Carlsberg, herunder hans syn på håndteringen af COVID-19 - og fremtiden.

Juryen

  • Anne Broeng, professionelt bestyrelsesmedlem
  • Marianne Wiinholt, CFO, Ørsted A/S (vinder af Årets CFO 2018/19)
  • Jesper Brandgaard, bestyrelsesmedlem, Chr. Hansen Holding A/S
  • Jens H. Lund, Group CFO, DSV
  • Torben Carlsen, CEO, DFDS.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]