Menu

Tuborg gi’r alligevel ikke en omgang

Tuborg gi’r alligevel ikke en omgang, hvis Humørekspressen vinder Melodi Grand Prix på lørdag, da initiativet var på kant med afstemningsreglerne.

Tuborg gi’r alligevel ikke en omgang, hvis Humørekspressen vinder Melodi Grand Prix på lørdag.

Humørekspressen består af Pharfar, Klumben, Chapper og Panamah-guitaristen Peter Lützen. Orkestret hylder den musikalske arv fra John Mogensen og dansktopgenren, uden ironisk distance, men med et smil på læben, og indledte i januar en landsdækkende turné, ”Tour Bodega”, til kamp for de danske værthuse.

Tuborg havde lovet en omgang på de 17 bodegaer, som Humørekspressen besøger rundt om i landet, hvis Humørekspressen vinder Melodi Grand Prix på lørdag, men da det risikerer at påvirke det endelig resultat, bliver der ingen gratis omgang denne gang.

"Initiativet var ment som hjælpende hånd til bodegaerne og ren kærlighed til Melodi Grand Prix. Tuborg og musik hører sammen, og vi elsker Melodi Grand Prix på Tuborg. Vi brugte bl.a. titler på gamle Melodi Grand Prix sange i vores kampagne på dåserne sidste år. Desværre var initiativet på kant med afstemningsreglerne, og dem skal vi selvfølgelig overholde," siger Anne Dorte Beck-Nielsen, Tuborg Marketing.

Tuborg håber stadig på, at folk vil samles om Melodi Grand Prix ligesom i gamle dage, hvor hele Danmark fulgte med.

"Vi gi'r en omgang en anden gang, og håber, at hele Danmark følger med på lørdag ikke mindst på landets bodegaer, hvor folk mødes på tværs af køn, alder, økonomi og social status," siger Anne Dorte Beck-Nielsen.

Humørekspressen har allerede spillet på flere bodegaer i januar, og turneen fortsætter her:

28/2 Stefanshus, København N

2/3 Café Engholm, København SV

7/3 Hvide Lam, København K

8/3 Casino Bodega, Fredericia

9/3 Kompasset, Skagen

14/3 Bodega Gadespejlet, Herning

15/3 Flintstone Pub, Aarhus

16/3 Vinstuen, Aarhus

21/3 Æ Kanal, Thyborøn

22/3 A'Porta, Mariager

4/4 Café Buddha, Mariager

5/4 Uptown, Vejen

6/4 Stenbohus, Ribe

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]