Menu

Sluk tørsten i en økologisk Tuborg Classic på Roskilde Festival

Som de første i Danmark kan festivalgæsterne på Roskilde Festival slukke tørsten i en økologisk Tuborg Classic.

Festivalgæsterne kan forvente sig en helt ny og frisk øloplevelse, når de skal have slukket tørsten efter at have skrålet med på de mange koncerter, når Roskilde Festival igen slår dørene op. For første gang nogensinde lancerer Tuborg nemlig en økologisk Tuborg Classic, der i første omgang kun kan nydes på Roskilde Festival.

”Tuborg Classic er en af vores mest elskede og populære øl, og der har længe været et ønske om et økologisk alternativ. Vi er derfor meget glade for endelig at kunne præsentere en økologisk Classic for alle festivalgæsterne på Roskilde Festival,” siger Caroline Leopold, brand manager i Carlsberg.

Den nye Classic består af økologisk bygmalt, bygmaltekstrakt og humle.

”Vi har givet den højtelskede Classic lidt mere kærlighed ved at anvende flere økologiske råvarer. Den nye øl vil på mange måder minde om en traditionel Classic, men vil alligevel have en forskel i nuancen samt smagsnuancerne. Den har mere sødme, fylde og er en lille smule mere bitter, og jeg er sikker på, at den vil få en god modtagelse,” siger Caroline Leopold.

Der er brygget 100.000 liter af den særlige øl, som sælges i flere barer og boder på festivalpladsen.

Mere økologi
Siden den ufiltrerede og økologiske Tuborg RÅ blev introduceret på festivalen i 2015 har der været en stigende efterspørgsel på økologi.

”Roskilde Festival har i en længere årrække bevæget sig mod at blive en økologisk festival. For os er det fantastisk, at vores hovedpartner Tuborg er med på denne rejse og introducerer nye ølvarianter unikt på Roskilde Festival,” siger Andreas Groth Clausen, chef for partnerskaber hos Roskilde Festival, og fortsætter:

”Den økologiske Tuborg Classic bidrager til, at vi nu har over 90 % økologi i hele vores drikkevaresortiment. Jeg håber, at den nye Classic får en varm modtagelse og bliver en fremtidig klassisk festival-øl.”

Hos Tuborg oplever man den samme efterspørgsel på økologiske alternativer.

”Forbrugerne vil have mere økologi, så vi er utroligt glade for, at vi i fællesskab med Roskilde Festival, løbende kan præsentere dem for nye økologiske alternativer. Siden 2015 har vi nu lanceret tre økologiske Tuborg øl på Roskilde Festival, og dette bliver næppe den sidste,” siger Caroline Leopold.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]