Menu

Nye smagsnoter på programmet: Kronenbourg 1664 bliver hovedsponsor for Heartland Festival

Nye smagsnoter på programmet: Kronenbourg 1664 bliver hovedsponsor for Heartland Festival.

Heartland Festival er blevet synonym med kuraterede kunstoplevelser, debatskabende talks, gastronomiske fuldtræffere og musikstjerner fra hele verden. Og i år er det ikke bare musikscenen, der udfyldes af internationale navne. Årets hovedsponsor har også internationalt format, for det bliver Kronenbourg 1664; den smagfulde øl, der har begejstret ølentusiaster i mere end syv årtier, og som også har vundet danskernes kræsne ganer.

Sponsoratet markerer også en milepæl i Carlsberg Danmarks historie, da det er første gang, at et internationalt brand fra husets portefølje indtager rollen som sponsor for en dansk festival. Udover de populære franske øl vil et bredt sortiment af Carlsbergs danske øl også være repræsenteret på festivalen. Det gælder blandt andet Jacobsen, der vil tilbyde festivalgæsterne en helt særlig smagsoplevelse, idet husbryggeriet Jacobsen i Valby har brygget en øl specielt til lejligheden. Det betyder med andre ord, at både connaisseurs og novicer vil kunne finde drikkevarer med og uden procenter til at sætte stemningen, såvel som at slukke tørsten.

lles værdier, uforglemmelige øjeblikke

“For os er partnerskabet med Heartland Festival et naturligt og oplagt match. Værdierne hos Kronenbourg 1664 om, at æstetik, nydelse og respekten for de gode råvarer og den raffinerede smag skal gå op i en højere enhed, går hånd i hånd med de idealer, som Heartland baserer sig på,” siger sponsordirektør Christopher Billing fra Kronenbourg 1664. “Vi glæder os til, at vores ikoniske blå flasker og kølige forfriskninger skal bidrage til at fuldende festivalens helhedsindtryk og glæde de mange kulturelskere.”

“Både Carlsberg Danmark, Kronenbourg 1664 og Heartland Festival deler ambitionen om at levere små og store stjernestunder, understøtte fællesskaber på tværs af alders- og kulturkløfter og udvide vores kunstneriske horisont og forståelse,” tilføjer festivaldirektør Ulrik Ørum-Petersen. “Ved at forene vores kræfter og store engagement, kan vi skabe endnu flere mindeværdige øjeblikke for vores festivaldeltagere og sikre følelsen af, at alle sanser er inviteret til fest ved Egeskov Slot.

Om Kronenbourg 1664

Kronenbourg 1664 er et anerkendt ølmærke med rødder i fransk bryggetradition. Mærket er kendt for sin forfriskende smag og subtile kompleksitet. Kronenbourg 1664 har en lang historie med at levere førsteklasses smagsoplevelser til ølentusiaster på tværs af generationer og landegrænser.

Om Carlsberg Danmark

Carlsberg Danmark, grundlagt i 1847, har en rig arv af fremragende bryggeri. Deres portefølje omfatter en bred vifte af øl, som hver er udformet med præcision og passion.

Om Heartland

Heartland finder sted i naturskønne omgivelser ved Egeskov Slot på Fyn – næste gang fra 13.-15. juni 2024. Festivalen udmærker sig ved sin unikke blanding af musik, samtidskunst, aktuelle talks og innovativ gastronomi, og er på få år blevet et samlingssted for kulturelskere i alle aldre.

 

For yderligere information, billeder eller interviews kontakt:

Mørch & Rohde
Ida Zachariae
[email protected]