Menu

Nye GreenKajak’er er klar, når Carlsberg inviterer til oprydningsdag i Københavns Havn lørdag kl. 11

På lørdag den 27. april kl. 11.00 inviterer Carlsberg i samarbejde med Kayak Bar, GreenKayak og Plastic Change til oprydningsdag i Københavns Havn.

- Carlsbergs nye 6-pack og genbrugsplast skåner miljøet for 150 tons plastik om året alene i Danmark, men vi stræber altid efter at gøre tingene lidt bedre. Vi vil gerne hjælpe forbrugerne med at leve mere bæredygtigt, og det er jo de konkrete handlinger, der tæller. Derfor inviterer vi til oprydningsdag denne gang i Københavns Havn sammen med Kajak Bar, drengene fra GreenKayak og Plastic Change, siger Jeppe Boel, marketing- og sponsorchef for Carlsberg.

Det er anden gang Carlsberg holder oprydningsdag. Første gang var i Dyrehaven. Denne lørdag skal alt det, der ikke hører hjemme i havnen, ryddes op, og det kommer ske i kajakker.

- Affald i naturen er dit og mit, og derfor vores fælles ansvar at få fjernet, siger Tobias Weber-Andersen, stifter af GreenKayak.

Den populære DJ Emilie Lilja padler forrest i de nyindkøbte GreenKayaks, som Carlsberg i dagens anledning overrækker til GreenKayak, ligesom der vil være konkurrencer og lidt forfriskninger, som serveres fra Kajak Bar.

- Vi ser rigtig meget affald i havnen og kanalerne hver dag og sammen med GreenKayak har vi i mange år skabt opmærksomhed omkring indsamling af skrald. Vi glæder os over nye grønne tiltag, så vi sammen kan skabe et renere havnemiljø fremover, siger Tina Ahmad fra Kayak Bar.

På lørdag er der to pladser pr. kajak, og det kan være nødvendigt at booke en kajak på forhånd her.

Arrangementet kan findes i Carlsbergs nye miljøkalender, der er lanceret for at danskerne selv kan planlægge oprydningsdage i resten af året.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]