Fra fredag den 6. til søndag den 8. september bliver Tangkrogen i Aarhus omdannet til én stor madfest. Jacobsen er med for at skabe nysgerrighed om kombinationen af øl og mad. Lørdag den 7. september er dedikeret til fejringen af Øllets-dag.
Øllets Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed, som foregår første lørdag i september. Formålet med Øllets Dag er at få fokus på øl og ølkultur og få hele landet til at syde med øl-aktiviteter.
Øllets Dag blev indstiftet af Danske Ølentusiaster i 2003.
Husbryggeriet har arrangeret en ølsmagning på FOOD festivalen i Aarhus i anledning af Øllets-dag, der forestås af øl-historikeren Bjarke Bundgaard. Første runde vil fokusere på øllets grundsmage malt, humle og gæringsaroma.
Anden runde er en udvidet smagning, hvor de forskellige varianter holdes hemmelige, indtil gæsterne har prøvesmagt de forskellige Jacobsen varianter, men Bjarke Bundgaard garanterer, at Jacobsen Aarhus Festbier indgår i blindsmagningen.
En anden ny øl, der vil indgå i blindsmagningen, er Jacobsen pHresh & Sour, der er Husbryggeriet Jacobsens første øl med den nye, bæredygtige datomærkning, ”Bedst før, ofte god efter”. Jacobsen har kombineret den nye datomærkning med en hyldest til opfindelsen af pH-skalaen, som S.P.L. Sørensen introducerede på Carlsbergs Laboratorium for 110 år siden i år.