Menu

Jacobsen brygger ny øl til Aarhus

Markedshallen Nicolinehus har fået sin helt egen øl. Jacobsen har brygget en øl, der sender en hilsen Aarhus ved navn Nicoline Lager.

I forbindelse med lanceringen af Markedshallen Nicolinehus på Aarhus ø har Jacobsen udviklet og brygget en øl til det nye kulinariske mødested.

”Til fejringen af Nicolinehus fandt vi det passende at brygge en øl, der i sin natur er mangfoldig og kosmopolitisk ligesom Aarhus. Det gælder ikke blot valget af råvarer, men også i det smagsmæssige udtryk. Vi ville brygge en øl som alle kun mødes om, men som dog kunne lidt mere smagsmæssigt end en almindelig pilsner,” siger Rune Christensen, head of regional sales i Østjylland fra Carlsberg Danmark.

Passer til alle smagsoplevelser

Nicoline Lager er på 4,8% og går til alle de globale smagsoplevelser.

”Nicoline Lager er ravrød, sprød i sin bitterhed og særdeles læskende i smagen, men har tilpas krop og maltsmag til både formelle og uformelle måltider. Med andre ord er den helt perfekt til, hvad end du lader dig friste af på din tur igennem Markedshallen,” siger Rune Christensen.

Den nye Aarhus øl er brygget i 2500 liter på Jacobsen bryggeriet på Valby bakke, men næste gang, der brygges øl til Nicolinehus, bliver det en helt anden øl.

”Nicolinehus’ øl skal hele tiden udvikle sig. Vi er meget inspireret af de forskellige madaktører og kommer i fremtiden til løbende at anvende deres råvarer i parløb med dem i nye, spændende øl til Nicolinehus,” siger Rune Christensen.