Menu

Flaske eller dåse: Bærevenligt nyt fra Tuborg

Tuborg lancerer en ny 12 styk-forpakning med hank til den klassiske grønne ølflaske.

Oftest handler nyhederne på ølfronten om, hvad der er i flasken. Men denne gang handler det om, hvad flaskerne er i: Efter dåsernes indtog på markedet har flaskeøllen ikke set mange nyheder, men det ændrer sig nu med lanceringen af den bærevenlige 12 stk.-forpakning.

Det er Tuborgs bud på en lille kasse øl næsten som i gamle dage.

Vi ved, at vores kunder elsker Tuborg og især som flaskeøl. Men vi ved også, at når man mødes med vennerne i parken, på stranden eller derhjemme, har det været svært at tage en kasse øl under armen. Det ændrer vi nu, så alle vores trofaste fans får muligheden for at vælge lige præcis den forpakning, de allerbedst kan lide, hvad enten det er flaske eller dåse,” siger Tuborgs brand manager Mads Egeskov Bach.

Initiativet kommer fordi en returflaske, der genanvendes er den mest miljøvenlige embalage. Den genanvendes nemlig op til 30 gange, og kombineret med et effektivt pantsystem, går kun omkring 3% flasker til spilde.

Vi har med returflasken en af de forpakningsformer, der har lavest CO2 udledning, og faktisk bruges de op til 30 gange, fordi danskerne elsker at aflevere dem i butikker og returautomater over hele landet. Derfor vil vi gerne have endnu flere forbrugere til at vælge de klassiske returflasker. Vores forbrugerundersøgelser viser, at 30 styks-kassen stadig er populær, men forbrugerne vil gerne have lidt mindre forpakninger, som er lette at tage med til familie eller fest”, siger Mads Egeskov Bach.

Tuborg forventer, at også butikkerne bliver glade for de nye 12 styks.

Undervejs i processen med at skabe en bedre brugsoplevelse for vores kunder involverede vi repræsentanter fra detail-leddet. Tilbagemeldingen var, at en 12 styk ift. forbrugerefterspørgsel ville være dette rette sted at lande,” siger Mads Egeskov Bach.

På spørgsmålet om, hvorvidt man har planer om at introducere flere størrelser mellem den nye 12 styks og den originale 30 styks-kasse, er der med Tuborg’sk humør en løsning: ”Nej, vi kommer ikke umiddelbart til at lave en ny størrelse mellem 12 og 30. Altså, hvis man har brug for 24 kan man jo nemt have en i hver hånd”, siger Mads Egeskov Bach.

Den nye forpakning er i handlen fra uge 6 og omfatter varianterne 33 cl Grøn Tuborg og 33 cl Tuborg Classic.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]