Menu

Efter succesfuld test lanceres økologisk Tuborg Classic i hele landet

Efter en succesfuld test på Roskilde Festival kan alle nu få fingrene i Tuborg Classic Økologisk. Den økologiske variant er netop blevet lanceret i hele landet.

Orange Scene var knapt nok pakket ned, før Tuborg kunne konstatere, at den økologiske variant af den populære Tuborg Classic havde været et sikkert hit. De 100.000 liter der var brygget, var nemlig alle langet over baren. Nu bliver Tuborg Classic Økologisk en fast del af Tuborg-sortimentet.

”Tuborg Classic Økologisk tog Roskilde Festival med storm, så vi er meget glade for at kunne lancere den i hele dagligvarehandlen, så alle nu får mulighed for at skåle med venner og bekendte i den økologiske variant,” siger Caroline Leopold, Tuborg brand manager i Carlsberg.

Tuborg har før benyttet Roskilde Festival til at teste en af sine økologiske varianter. Man har gennem årene blandt andet introduceret festivalgæsterne for Rå Tuborg og Grøn Økologisk.

Den nye Classic består af økologisk bygmalt, bygmaltekstrakt og humle.

”Vi har givet den Classic man kender endnu mere kærlighed ved at anvende flere økologiske råvarer. Den økologiske Classic minder på mange måder om en traditionel Classic, men har mere sødme og fylde,” siger Caroline Leopold.

Flere vil have økologi
Forbrugerne har i mange år gået efter mere økologi, og det er derfor også naturligt, at Tuborg Classic som markedsleder i Classic-kategorien går i samme retning.

”Vi kommer fortsat til at brygge den traditionelle Tuborg Classic, men flere og flere køber mere økologisk, så det er helt naturligt, at vi nu også kan tilbyde dem, der har lyst til en Tuborg Classic et økologisk alternativ, og jeg er sikker på, at den nok skal finde vej til bordet hos mange,” siger Caroline Leopold.

Tuborg Classic Økologisk vil være at finde i butikkerne landet over fra uge 5.