Menu

Ding ding ding! Tuborgs nisser besøger 382 værtshuse og barer, når sneen falder

Traditionen tro skydes salget af Tuborg Julebryg i gang den første fredag i november, i år er det fredag den 5. november kl. 20:59. Som traditionen byder, vil 400 nisser servere smagsprøver på årets snebajer landet over. Tuborg har 382 kunder på besøgslisten i år.

Fredag aften kl. 20.59 bliver Danmark ramt af snestorm, når årets Tuborg Julebryg endnu engang lander til J-dag. Klædt i de velkendte blå nissekostumer synger Tuborgs julenisser den traditionelle julebrygsang til Bjældeklang-melodien, og uddeler de første Tuborg Julebryg på barer og restauranter.

Den første Tuborg Julebryg blev lanceret i 1981. Biografreklamen, der blev lavet som tegnefilm til voksne, hvor Julemanden jagter en Tuborg-lastbil i sin kane, kom i 1984. I 1990 introducerede Tuborg J-dag. Dengang udkom Tuborg Julebryg onsdag aften kl. 23:59, men siden 1999 har J-dag ligget første fredag i november kl. 20:59.

Tuborg er hele Danmarks øl, og Tuborg Julebryg og J-dag er blevet en uundværlig del af danskernes juletraditioner. Vi har løbende tilpasset J-dag, så traditionen passer til tidsånden og til vores værdier, men målet er det samme. J-dag markerer, at dette års Tuborg julebryg er ankommet,” siger Christian Sveigaard, Marketing Director for Tuborg.

Smagsprøverne på årets Tuborg Julebryg uddeles til Tuborgs kunder i hele landet, og der er en kasse per kunde, og én snebajer per gæst. Nisserne er stort set alle medarbejdere i Carlsberg Danmark og de kører i minibusser, som alle er udsmykket til lejligheden. I alt besøger Tuborgs 400 nisser 382 barer og restauranter mellem kl. 20:59 og midnat, og der uddeles i alt 21.000 Tuborg Julebryg eller én per gæst på beværtningerne, der besøges. I år har nisserne også 25.000 nissehuer med sig på turen. Årets ruter og navne på de beværtninger der besøges, offentliggøres på Facebook den 1. november kl. 12.00. Se listen her: https://www.facebook.com/events/1306594906437189/

På hver vogn har Tuborg en holdleder, som kaldes overnissen. Overnissen er ansvarlig for, at alle har det sjovt, er trygge og opfører sig ordentligt.

Derudover støtter Tuborgfondet de mange frivillige i Natteravnene til lejligheden. Natteravnenes mål er at skabe tryghed gennem en ansvarlig, omsorgsfuld og forebyggende synlig tilstedeværelse i nattelivet. I dagens anledning har Tuborgfondet sørget for, at Natteravnene er festligt klædt i nissehuer.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]