Menu

Ding ding ding! Her falder sneen med årets første Tuborg julebryg på J-dag

Den første fredag i november står traditionen tro i J-dagens tegn. Kl. 20:59 besøger Tuborgs julenisser omtrent 400 beværtninger i Danmark og uddeler årets første Tuborg julebryg.

Ventetiden er ovre. På fredag d. 4. november forvandles flere byer til blåhvide snelandskaber, når J-dag afholdes, og Tuborgs blåklædte julenisser besøger værtshuse, barer, pubber og andre steder og uddeler smagsprøver på årets Tuborg Julebryg.

”J-dag er blevet Tuborgs juleaften og er også en stor del af mange danskeres juletraditioner, og vi gør en dyd ud af at fastholde den juletradition. Vi glæder os til at præsentere årets Tuborg Julebryg og ringe julen ind sammen med danskerne,” siger Kasper Iwersen, Channel Activation Manager for bl.a. Tuborg.

I alt besøger Tuborgs cirka 300 nisser i de velkendte blå nissekostumer, omtrent 400 steder på tre timer fordelt på 55 ruter rundt omkring i landet.

”Vi vil gerne skabe positive oplevelser og bidrage til den gode stemning. Vi bruger ca. et år på at forberede J-dag, så nu glæder vi os bare til at komme ud og sprede en god og festlig julestemning og møde en masse glade mennesker over en kold Tuborg Julebryg,” siger Kasper Iwersen.

J-dag tilpasset tidsånden
I løbet af aftenen uddeleles over 30.000 Tuborg Julebryg og 45.000 ikoniske Tuborg Julebryg nissehuer. På hver vogn har Tuborg en holdleder, som kaldes overnissen. Overnissen er ansvarlig for alle besøg på J-dag afvikles ansvarligt.

”Det er meget vigtigt for os, at alle får en god oplevelse, når Julebryggen uddeles. Derfor har vi også løbende tilpasset J-dag, så traditionen passer til tidsånden og til vores værdier,” siger Kasper Iwersen.

Derudover støtter Tuborgfondet de mange frivillige i Natteravnene året rundt. Natteravnenes mål er at skabe tryghed gennem en ansvarlig, omsorgsfuld og forebyggende synlig tilstedeværelse i nattelivet. I dagens anledning har Tuborg Julebryg sørget for, at Natteravnene er festligt klædt i nissehuer.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]