Menu

Danske Peter Haahr Nielsen bliver ny administrerende direktør for Carlsberg Danmark

Med virkning fra den 1. januar 2020 udnævnes salgsdirektør Peter Haahr Nielsen til ny administrerende direktør for Carlsberg Danmark. Han har en lang karriere i Carlsberg bag sig og afløser Søren Brinck. Brinck bliver ny SVP Asia, hvilket er en nyoprettet stilling, der repræsenterer en ekstra ressourceforpligtelse til at fremskynde Carlsberg Groups vækstmuligheder i Asien.

Peter Haahr har hele sin karriere arbejdet i Carlsberg siden han tilbage i 2004 startede som Marketing Coordinator og senere Brand Manager med specialøl og specielt Jacobsen og Semper Ardens serien som hovedfokus.

I 2007 fortsatte han karrieren i salgsafdelingen som Key Account Manager med ansvar for Convenience. Han har siden arbejdet som Customer Channel Director med ansvar for de fleste detailkunder på tværs af Danmark og grænsehandlen. Siden 2016 har Peter Haahr Nielsen siddet i ledergruppen i Carlsberg Danmark som Off Trade direktør med ansvar for salg af Carlsbergs produkter til supermarkeder m.v.

Executive Vice President for Carlsberg i Vesteuropa, Jacek Pastuszka, udtaler:

"Det er altid en fornøjelse at rekruttere dygtige folk fra egne rækker, og vi har med Peter fundet en stærk dansk kandidat med solide resultater bag sig. Efter at have fulgt Peters personlige udvikling og forretningsmæssige resultater er det naturligt at pege på Peter, som afløser for Søren Brinck, der har taget Carlsberg Danmark mod nye højder. Jeg har tilsvarende store forventninger til, hvad Peter kan tilføre Carlsberg Danmark i sin nye rolle.”

Peter Haahr Nielsen er født og opvokset i Nr. Nebel. Han er uddannet fra Syddansk Universitet og Copenhagen Business School. Han bor i Varde med sin hustru og 2 børn på henholdsvis 8 og 10 år.

Peter Haahr Nielsen udtaler:

Jeg synes, at det er en fantastisk opgave, som jeg nu får lov til at prøve kræfter med. Det er klart, at det er med en vis ydmyghed, jeg går til opgaven, da Carlsberg betyder meget for mange, og hjemmemarkedet er vigtigt. Men jeg kender forretningen ganske godt, og de sidste år har jeg haft mulighed for sammen med den øvrige ledelse og meget dygtige kollegaer at sætte mit præg på forretningen. Jeg glæder mig til at fortsætte den udvikling vi sammen på tværs af hele CDK er lykkes med de seneste år. For mig er det et drømmejob, jeg er blevet betroet.”

Om Peter Haahr Nielsen
2016: Off Trade Salgsdirektør (Vice President Sales)
2015: Customer Channel Director - Border, Dansk Supermarked, Rema, LiDL & Aldi
2013: Customer Channel Director - Border & COOP
2010: Business Unit Director - Border & S&OP ansvarlig
2007: Key Account Manager
2006: Marketing Coordinator og Brand Manager
2004: Market Research

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]