Menu

Danmarks største havefest: Grønnere Grøn udvides med mere end 100 koncerter

Grøn Koncert er aflyst, men i stedet flytter Grønnere Grøn musikken hjem til danskerne i form af store live-navne som Mads Langer, Phlake og Medina. Nu udvides konceptet med mere end 100 koncerter med lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde. Dermed kan endnu flere være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

Tilbage i 1982 forærede Tuborg en gratis koncert til Dyrehavsbakken i anledning af forlystelsesparkens 400-års fødselsdag. Det var en folkegave til danskerne – som året efter blev til Grøn Koncert i tæt samarbejde med Muskelsvindfonden, og lige siden er hver eneste danske sommer blevet farvet Grøn.

En af de stærkeste traditioner omkring Grøn Koncert er at man samles hjemme hos hinanden for at hygge sig, inden man i fællesskab drager ud på koncertpladsen. Denne tradition videreføres i år, for i år kan man opleve og være en del af Grønnere Grøn hjemme i sin egen bolig – og lade musikken følge med.

En kæmpestor folkegave – 100 koncerter udloddes

Målet er at skabe Danmarks største havefest den 25. juli under overskriften ’Grønnere Grøn’. Allerede nu har man offentliggjort nogle af landets store live-navne på plakaten: Mads Langer, Dizzy Mizz Lizzy, Medina, Phlake, Scarlet Pleasure, Hjalmer, Carpark North, Topgunn og Clara. Og nu udvides festen med mere end 100 koncerter med lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde via en konkurrence – og dermed få mulighed for at krydre sin egen fest med livemusik.

Der er således tale om en kæmpestor folkegave helt i tråd med den, der blev givet i 1982, og afsenderne er stadig Muskelsvindfonden og Tuborg. Men som noget nyt er også LB Forsikring trådt ind i partnerkredsen bag Grønnere Grøn for at sikre at lokale og nye, lovende kunstnere kan komme ud at spille for danskerne igen. I fælleskab har partnerne besluttet at gøre folkegaven endnu større, ja faktisk til Danmarks største private fest!

Det eneste, man skal gøre, er at sige ja til at være vært for en af koncerterne, besvare et par spørgsmål og ønske blandt de mere end 100 artister, som har sagt ja til at spille rundt i det danske sommerland den 25. juli. Alle steder kan bruges, småt som stort, ude som inde, og der vil være råd og vejledning til at overholde myndighedernes krav til afstand, hygiejne m.v. Det hele sker på GrønnereGrøn.dk.

De 100 koncerter, der udloddes via konkurrencen, bliver fremført af sangskrivere og bands fra hele bredden i det danske musikmiljø. Formidlingen sker i samarbejde med UNCOVERmusic – en demokratisk platform, som formidler en bred vifte af artister, der alle vil sætte gang i festen med deres egne sange – og som hermed får en enestående chance for at blive en del af Grønnere Grøn.

Alle kan være med via NOVA, TV 2 og TV 2 PLAY

I fællesskab vil de etablerede navne og vækstlaget således skabe en ny og unik national musikbegivenhed den 25. juli, og selv hvis man ikke er blandt de heldige udvalgte, der bliver udtaget til at være værter eller får besøg af en live-artist - kan man i dén grad stadig være med til Danmarks største havefest.

NOVA vil nemlig sende liveradio med Grønnere Grøn-stemning og musik i højsædet hele dagen, og om aftenen vil det hele kulminere ved et stort show, der sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY med Anders Breinholt ved roret.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]