Menu

Copenhagen Pride Parade afholdes virtuelt 22. august – og Tuborg er med …selvfølgelig

I denne uge er det Copenhagen Pride Week i Danmark. Det mest ikoniske element af Copenhagen Pride Week er naturligvis paraden lørdag den 22. august.

Paraden har fundet sted hvert år siden 1996, men på grund coronapandemien er Copenhagen Pride Parade i år en digital produktion. Heldigvis er Tuborg med alligevel.

Tuborg er en af de første og mest trofaste sponsorer af Copenhagen Pride Week. Tuborg var med fra begyndelsen, og vi er med igen i år, selvfølgelig. Copenhagen Pride har genopfundet sig selv, og vi synes de har fundet på en god løsning, hvor vi passer på hinanden, men stadig fejrer Priden,” siger Brand Activation Manager Marlene Vagn Andersen.

Lørdag den 22. august sender Copenhagen Pride to tv-producerede udsendelser:

18.30 - 19.30 Copenhagen Pride parade
19.45 - 21.45 Copenhagen Pride show

Begge udsendelser tegnsprogstolkes og sendes live i samarbejde med TV2 Lorry.

Kan du huske?

I 2017 så verden helt anderledes ud end i år. Tuborg lancerede 30.000 specialdesignet dåser i regnbuefarver, der blev solgt eksklusivt til 48 udvalgte 7-eleven butikker og enkelte andre udgangssteder i København, der ønskede at få regnbuedåsen på hylderne.

De 30.000 Pride-dåser var en hyldest til LGBTQIA-miljøet og blev suppleret af fire bevillinger fra Tuborgfondet til foreninger, der engagerer unge i arbejdet med LGBTQIA-rettigheder og i at danne fællesskaber på tværs af køn og seksualitet.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]