Menu

Carlsberg indgår partnerskab med det nye K.B. Hallen

Der er Carlsberg på hanerne, når K.B. Hallen i dag åbner, men samarbejdet mellem K.B. Hallen og Carlsberg begyndte allerede i 2016, da man var i fuld gang med at genopføre den nedbrændte K.B. Hallen.

Den topmoderne og fleksible nye K B Hallen, der i dag åbner, får plads til op til 4.900 tilskuere til musik og 2.500 til sport, og Carlsberg Danmark kommer til at levere øl og drikkevarer til alle gæsterne.

Partnerskabet mellem K.B. Hallen og Carlsberg er udviklet over en lang periode parallelt med at K.B. Hallen blev genopbygget. Alt lige fra barer, udsalgssteder og den tekniske installation af Carlsbergs DraughtMasterTM system over branding til arbejdsmiljø er blevet diskuteret i dybden over hele to år. 

”Gæsterne i K.B. Hallen kommer for at få stjerne-oplevelser, og vi ved at vores service i barerne er en vigtig del af oplevelsen. Derfor er det afgørende for os, at kvaliteten og udbuddet af vores drikkevarer er i top. Den avancerede tank-installation fra Carlsberg sikrer at øl af højeste kvalitet kan serveres hurtigt og effektivt, når der er tryk på barerne. Samtidig er det vores mål at sikre de bedste arbejdsforhold for vores personale. Carlsbergs DraughtMaster system udmærker sig ved, at fustagerne vejer langt mindre end de gammeldags fustager. Vi tror i sidste ende, at alt sammen er med til at forbedre kundeoplevelsen,” siger Kasper Busch Lund, der er administrerende direktør i K.B. Hallen A/S.

Carlsbergs DraughtMaster system er den største innovation i fadølsmarkedet siden bryggerne gik fra træ til stål til aluminiumsfustager. Det nye fustagesystem sikrer en bedre kvalitet, øger holdbarheden på øllet til 30 dage fremfor tidligere seks-syv dage, og vejer kun 20 kg mod aluminiumsfustagernes små 40 kg.

”Den unikke teknologi gør det muligt at levere frisk fadøl uden ekstern CO2, som er med til at forurene øllet og forkorte holdbarheden. DraughtMaster har været en af døråbnerne i forhold til dette ret unikke partnerskab. Vores mål var at hjælpe entreprenøren og bygherren og driftselskabet med at skabe en fantastisk oplevelse i den nye, flotte multiarena, og jeg håber gæsterne synes, at vi er lykkes,” siger Simon Fibiger, direktør for on-trade i Carlsberg Danmark.

Ud over at forberede den bedst mulige oplevelse til gæsterne i den nye K.B. Hallen henvendte Formanden for Københavns Boldklub, Niels Chr. Holmstrøm, sig til Carlsbergfondet for at drøfte en mulig overdragelse af et grundstykke i tilknytning til KB Hallens forplads.

Arkitektonisk er den nye K.B. Hallen ikke en kopi af den gamle, men en fortolkning, der bygger videre på den historiske arv i et nutidigt design. Som en del af genopførelsen ønskede K.B. Hallens arkitekter samt Frederiksberg Kommune at inddrage forpladsen i det samlede udtryk.

”Vi synes, det var en fantastisk god idé at skænke arealet til K.B. Hallen. Det er helt i vores grundlægger J.C. Jacobsen og hans søn Carls ånd, at vi på den måde hjælper med at forskønne hovedstaden, som de også selv gjorde i deres levetid,” siger Flemming Besenbacher, formand for Carlsbergfondet.

Ny Carlsbergfondet har desuden skænket den arkitektoniske nyfortolkning af den sagnomspundne arena et lysende vartegn i form af lysinstallationen Buen, skabt af billedkunstner Viera Collaro.  

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]

Foto: Niels Nygaard/K.B. Hallen