Menu

Brooklyn Brewerys første alkoholfri øl kommer til Danmark

Brooklyn Special Effects 0,4% er en Hoppy Lager, men alkoholfri. Efter volumen vækst på over 6500 pct. i 2019, lanceres Brooklyn Special Effects 0,4% i Danmark

USA, Sverige, Norge, Finland, Polen og i dag kommer den også på hylderne i Danmark. Brooklyn Special Effects 0,4% kan købes i butikker og udvalgte barer fra weekenden, men gæsterne på sommerens musikfestivaler og events har allerede prøvesmagt den hurtigt voksende alkoholfri øl fra Brooklyn Brewery i New York.

Vi testede Brooklyn Special Effects på festivalerne i sommer, og folk var vilde med den. De var faktisk overraskede over, at den var alkoholfri. Så vi kommer til at bruge en masse energi på at lade danskerne smage Brooklyn Special Effects. Vi ved, at Brooklyn Special Effects smager fantastisk, og vi tror på at danskerne er nødt til selv at opleve den, før de tror på det, ” siger Nikolaj Birkerod Madsen, der er brand Manager for Brooklyn Brewery i Danmark.

Brooklyn Special Effects 0,4% er den hurtigst voksende øl i Brooklyn-porteføljen, og i den europæiske Brooklyn-portefølje med i alt 16 varianter, er øllen i løbet af sit første leveår blevet den fjerde mest solgte med en vækst på over 6500 pct.

Vi kommer til at bruge en masse energi på at lade danskerne smage Brooklyn Special Effects. Selvom der er lanceret mange gode alkoholfrie øl de sidste par år, så fortæller vores research, at danskerne stadig er skeptiske. Derfor er det vanskeligt at kommunikere god smag for alkoholfrie øl. Vi tror på at danskerne vil se, føle og smage. Det er præcis det de kommer til,” siger Nikolaj Birkerod Madsen.