Menu

Brooklyn Bel Air Sour får New Yorks guldmedalje og lanceres i Danmark

Brooklyn Bel Air Sour kunne tage en guldmedalje med hjem fra NYS Craft Beer Competition i sidste uge. Guldmedaljen kommer netop som øllen er lanceret i Danmark.

Brooklyn Bel Air Sour blæste konkurrenterne omkuld ved dette års NYS Craft Beer Competition, og opnåede en guldmedalje i kategori 9: Kedel og Simple Sours. Nu lanceres den i Danmark.

Vi er virkelig stolte af Brooklyns brygmester Garrett Oliver og hans team for denne præstation. Guldmedaljen lander netop, som vi er ved at lancere Bel Air Sour i Danmark efter en god start på året,” siger Nikolaj Birkerod Madsen, der er brand manager for Brooklyn Brewery i Danmark.

Nikolaj Birkerod fortæller, at danskerne har taget rigtig godt imod Brooklyn Defender IPA og vores nye alkoholfrie Brooklyn Special Effects i år.

”Mange går efter velkendte brands og større forpakninger for tiden, men der er også mange, der er nysgerrige efter nye smagsoplevelser, hvilket har betydet en stigning i salget af øl fra Brooklyn Brewery. Jeg tror, krisen fik folk til at opdage, at man også kan købe Brooklyn i butikkerne og nyde en god øl derhjemme,” siger Nikolaj Birkerod.

Ifølge Carlsbergs egne tal er salget af Brooklyn varianter steget med 88 procent i volumen i off-trade i de fire første måneder i året i forhold til samme periode sidste år. Nikolaj Birkerod Madsen fortæller, at salget i on-trade selvfølgelig er udfordret af coronakrisen i øjeblikket, men at de første to måneder tegnede sig godt – og han glæder sig til, at man igen kan gå ud og nyde en god øl.

Den friske og syrlige smag der karakteriserer Brooklyn Bel Air Sour er ikke en smag, som man traditionelt forbinder med øl i Danmark, men det er en smag de fleste af os værdsætter i champagne, prosecco, margaritas og hvidvin - så vi har erfaret, at mange synes, at Brooklyn Bel Air Sour tilbyder et forfriskende alternativ til de mere klassiske øltyper. Jeg inviterer alle til at smage den syrlige Bel Air Sour derhjemme, indtil vi forhåbentligt kan nyde Garrets Olivers øl på caféer, barer og restauranter igen,” siger Nikolaj Birkerod.

Dette var et stort år for NYS Craft Beer-konkurrence med tæt næsten 1000 forskellige øl fra New Yorks 467 bryggerier. New York State Brewers Association (NYSBA) er talsmand for bryggerier, mikrobryggerier, brygpubber tilknyttet New York State. 

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]