Menu

AQUA NYFORTOLKER DEN IKONISKE LGBTI+ SANG “I AM WHAT I AM” I FORBINDELSE MED COPENHAGEN 2021 WORLDPRIDE

Aqua, Copenhagen 2021 WorldPride og Somersby fejrer nu hånd i hånd og med fælles stemme inklusivitet og mangfoldighed med en nyfortolkning af sangen “I Am What I Am” og skaber en smuk og opdateret “hymne”, der hylder Copenhagen 2021 WorldPride.

De tre partnere Aqua, Copenhagen 2021 WorldPride og Somersby engagerer sig nu i et ambitiøst og kreativt samarbejde baseret på ideen om at genoplive den ikoniske hyldest til personlig frihed, der blev gjort berømt af sangerinden Gloria Gaynor i begyndelsen af 1980'erne.

Oprindeligt skrevet af den legendariske komponist Jerry Herman til Broadway-musicalen La Cage aux Folles, blev “I Am What I Am” udødeliggjort af Gloria Gaynor og en del af disco-bølgens globale gennembrud. I løbet af de sidste fire årtier er de bemyndigende vers og omkvædets utvetydige budskab blevet omfavnet og forstærket globalt af LGBTI+ samfundet, og sangen har opnået en status som en international hymne, der fejrer frihed.

Ud over en donation på 500.000 danske kroner fra Somersby til Copenhagen 2021 WorldPride , er det kreative samarbejde mellem Aqua, Somersby og Copenhagen 2021 en af hjørnestenene i Somersbys initiativ til at fejre inklusivitet og diversitet.

Det kreative samarbejde mellem Somersby, Copenhagen 2021 WorldPride og Aqua bygger på et dybfølt fælles formål om at gro den globale mangfoldigheds-dagsorden.

I am what I am er faktisk Aqua’s første take på en cover på egen hånd - og vi er stolte over at kunne videreføre denne arv og føler, at dette unikke kreative samarbejde med Pride-bevægelsen repræsenterer en ydmyg mulighed for Aqua at give tilbage til et LGBTI+ fællesskab, der altid har omfavnet den festlige tonalitet i Aqua”, udtaler Lene Nystrøm, forsanger i Aqua.

Som sponsor og officiel partner for Copenhagen 2021 WorldPride er Somersby den kreative initiativtager til at skabe en revitaliseret version af “I Am What I Am”.

Udover deres globale succes og talent er Aqua også kendt for deres historiske forbindelse og støtte til Pride-bevægelsens kerneværdier. Dette gør Aqua til en oprigtig og velegnet ambassadør til at levere et budskab om at leve et farverigt liv og støtte mangfoldighed. Vi i Somersby sigter mod at give liv til et energisk partnerskab, hvor alle parter bidrager til en gensidig rød tråd af positivitet og fest, og Aqua er den perfekte katalysator for at dele denne besked til hele verden” siger Pernille Arnt, Global Marketing Director , Somersby.

Aqua, Somersby og Copenhagen 2021 WorldPride håber, at den nye fortolkning af “I Am What I Am” vil fejre og styrke momentum i det globale fokus på mangfoldighed og inklusivitet og give fornyede kræfter til den vigtige besked, som Jerry Herman fik ned på papir i New York for over 40 år siden.

Copenhagen 2021 er det største og mest signifikante LGBTI+ event i 2021 og løber af stablen d. 12. til 22. august i København.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]