Menu

1664 Blanc laver collab med 7 Days Active og modeshow i Carl Jacobsens have

For andet år i træk er Kronenbourg 1664 Blanc sponsor af Copenhagen Fashion Week. I år tager det franske ølmærke skridtet videre med en co-branded tøjkollektion i samarbejde med 7 Days Active, et af de hurtigst voksende brands på den danske modescene.

1664 Blanc er vokset +117% på volumen i år i forhold til samme periode sidste år ifølge Carlsbergs egne tal.

Begejstringen for den stilfulde hvedeøl i den unikke blå flaske fejres i modeugen, der i år finder sted den 9.-12. august.

Ud over at være sponsor af Copenhagen Fashion Week for andet år i træk, har 1664 Blanc som noget nyt i år indgået et samarbejde med det nye danske active wear brand 7 Days Active. Et brand de største stilikoner, kendisser og influencere allerede har taget til sig. Det er designeren Malkit Singh, der står bag 7 Days.

Vores brand er i rivende udvikling, så for at lave et collab, har det været vigtigt for os at se os selv i det. Så masser af farve, ikonisk og et brand i vækst. Her så vi med det samme 1664 Blanc som værende et godt match. Derudover bød muligheden for at afvikle vores stort anlagte modeshow på Carlsbergs flotte hovedkontor… det glæder vi os meget til”, fortæller Malkit Singh, Creative Director, 7 Days.

I forbindelse med samarbejdet er der udviklet en limited edition 1664 Blanc x 7 Days collab tøjkollektion, der præsenteres til 7 Days modeshow og sælges eksklusivt efterfølgende på 7 Days egen webshop og i sneaker butikken, Naked, i en begrænset periode.

Ud over selve kollektionen har 1664 Blanc i samarbejde med resten af Carlsberg valgt at samarbejde omkring selve modeshowet, der vil blive afholdt i Carlsbergs nye hovedkontor d. 10. august 2020.

Det er ret fantastisk, at 1664 Blanc har fordoblet volumen i Danmark i første halvår sammenlignet med første halvår af 2019. Vi tager nu endnu et skridt mod nye højder, hvor vi stadig er tro mod brandet med vores sponsorat af modeugen, men bliver en endnu mere integreret del frem for kun at være sponsor. Som noget helt unikt har vi lavet vores egen collab kollektion med vores samarbejdspartnere og de dygtige folk bag 7 Days. Kollektionen præsenteres i Carl Jacobsens smukke have, der åbnes for første gang ved 7 Days modeshow”, siger Charlotte Høgh Damgaard, Marketing Manager for 1664 Blanc i Danmark.

Carl Jacobsen var søn af Carlsbergs grundlægger, brygger J.C. Jacobsen, og siden Carlsberg åbnede sit nye hovedkontor har bryggeriet etableret offentlige stiforbindelser til den klassicistiske del af haven tegnet af Hack Kampmann i 1890’erne.

Haven åbnes for offentligheden som et grønt åndehul med nye opholdsmuligheder for alle i 2021, men allerede d. 10. august vil terrassen ud mod Carl Jacobsens Have blive forvandlet til en runway med kendte ansigter som modeller stylet af Malkit Singh og Simon Rasmussen fra Office Magazine i New York og 7 Days Active.

Alle Carlsberg medarbejdere har muligheden for at opleve modeshowet inde fra hovedkontoret, imens arrangementet udenfor vil være forbeholdt inviterede gæster.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]