Menu

Poul er koordinerende arbejdsmiljørepræsentant for produktion og har været i Carlsberg Danmark siden 1999. Siden 2001 har Poul været arbejdsmiljørepræsentant, og i 2008 begyndte han at arbejde som sikkerhed og forbedrings koordinator. Til dagligt sørger Poul således for, at få bragt reglerne ud sammen med HSE afdelingen, og deltager i indkøb af nye anlæg og maskiner, så de overholder regler og sikrer medarbejderinvolvering.

- I starten var der i min rolle fokus på det produktionsforbedrende men i takt med øget krav til arbejdsmiljø, hvilket jo heller ikke er blevet mindre, er det primært det, jeg sidder med i dag, som koordinerende arbejdsmiljørepræsentant.

I sin fritid kan Poul godt lide at cykle og gør gerne dette året rundt i alt slags vejr. Covid-19 har også haft sin påvirkning på Poul og hans team. De har blandt andet afholdt flere online møder og har i dag fortsat udendørs møder for at holde afstanden. Men Poul mener også, at man kan lære noget af covid-19:

- Én af de ting jeg har lært i 2020 under covid-19 har været det, at man en gang imellem kan have svært ved at få tingene i skred, men når vi virkelig skal, som under covid-19, så kan vi godt. Beslutningsprocessen kan lige pludselig være meget hurtigere, end den ellers plejer. Og dette gælder ikke kun for Carlsberg men for samfundet i det hele taget. For eksempel skulle jeg med toget i starten under covid-19, hvor jeg ser, at DSB har fået knapper, man kan røre med albuen lige pludselig. En beslutning og efterfølgende eksekvering, der kom meget hurtigt.