Menu

Livsnyder, energiglad og frisk. Sådan fortæller Rikke som til dagligt arbejder på laboratoriet i Fredericia. Udover at arbejde på laboratoriet, er Rikke også en del af smagspanellet, hvor hun smager på øllen og kvalitetstester denne to gange om ugen.

- Jeg er en person der gerne vil udfordre mig selv. For et par år siden begyndte jeg at tage svæveflyver certifikat, men med små børn dengang kunne jeg ikke fuldføre det, men det er bestemt ikke kommet i glemmebogen. Derudover cykler jeg 15 km. til og fra arbejde hver dag og så går jeg til kajakroning, gymnastik og vinterbader.

Rikke har været i Carlsberg Danmark i 15 år og kan godt lide at arbejde i en stor social virksomhed. For Rikke er det vigtigt at møde nye personer, og komme rundt og snakke med sine kolleger.

I løbet af sin tid i Carlsberg har Rikke uddannet sig som øl-smager som en del af øl-panellet og beskriver dette som en af hendes bedste oplevelser i Carlsberg.

- Det at blive en del af øl-panellet har betydet meget for mig, fordi det har rykket noget i mig. Dengang jeg startede i Carlsberg, var jeg som sådan ikke en ”øl-pige” men med årene ,var det som om, at det voksede på mig. Jeg havde allerede på forhånd en ide om at jeg måske ville være egnet som øl smager, fordi jeg i forvejen har en god lugtesans, og så syntes jeg at det var utrolig spændende.

Ud over, at have lært mere om øl og de forskellige varianter og smage har Rikke også lært noget af det på det personlige plan. For Rikke drak ikke rigtigt øl, dengang hun startede i Carlsberg men har i takt med uddannelsen som øl-smager lært at nyde det, og også fundet frem til sin yndlings – en Tuborg Classic…..Selvfølgelig!