Menu

Frank arbejder i Taastrup som chauffør. Ud over at være tilknyttet region 4, så kører han også i mange andre regioner, hvilket er noget han har været vant til fra sit tidligere job. Inden Frank blev ansat i Carlsberg Danmark var han nemlig selvstændig vognmand igennem 30 år, hvor han primært kørte på Sjælland, og var derfor vant til lidt af hvert. Herefter blev Frank ansat som fremmed vognmand i Carlsberg, og er nu fastansat chauffør og har været dette i de sidste 10 år.

For Frank findes arbejdsglæden i hans kolleger.

- Det bedste ved mit arbejde er helt klart mine kolleger. Og det er også grunden til, at jeg er blevet her i så mange år, det er det kammeratskab, der er i regionen. Vi er alle villige til at hjælpe hinanden.

Som en del af Franks arbejde er han blandt andet også med på Roskilde Festival en gang imellem. For ham er det en meget positiv og anderledes måde, at arbejde sammen med sine kolleger på.

- Roskilde Festival er en fed oplevelse, fordi det er en helt anden måde, at arbejde sammen med sine kolleger på derude. På festivallen sover vi sammen i samme lejr i 12 dage, så det er både arbejde men også det private der spiller ind. Roskilde Festival er helt klart en oplevelse, jeg ser frem til hvert år, og som jeg sætter meget stor pris på.