Menu

Mød Imad El-Hindi – han har været i Carlsberg Danmark i to år, er Area Manager i On Trade og er netop blevet far til sit fjerde barn. Som Area Manager har Imad til daglig ansvaret for at rådgive og vejlede kunderne samt sælge vores anbefalede sortiment, så vi i samarbejde skaber vækst og volumen og bedre indtjening for kunden.

Imad beskriver sig selv som værende en altid frisk person, have en positiv tilgang til tingene og altid være klar med en hjælpende hånd.

Inden Imad startede i Carlsberg, arbejdede han som pædagog for domsanbragte drenge, hvorefter han blev butikschef i Humac og var det i et par år. Imad søgte for to år siden ind i Carlsberg, fordi han i længere tid havde haft øje på Carlsberg, blandt andet på grund af det gode omdømme.

- Det fede ved mit arbejde er at aldrig en dag er ens. Hver en kunde er forskellig og har forskellige behov. For mig betyder det at, jeg skal være ekstra opmærksom, især i den tid vi er i lige nu på grund af Covid-19, samt dygtig til mit arbejde, sådan kunden og Carlsberg kommer godt ud af det på den anden side.

I en tid, hvor der er sket store skift i kanalerne, hjælper On Trade konsulenterne med kunderne i Off Trade, hvilket Imad også har hjulpet til med. Her har han været i træning hos en Off Trade konsulent, og hjælper nu til i Off Trade én gang om ugen frem til jul.

- Det er hårdt at være i Off Trade, jeg har meget stor respekt for de drenge. Jeg har også lært meget af at hjælpe til i Off Trade, jeg har blandt andet lært om mange flere sortimenter og hvordan de sælger varerne ind. I det hele taget givet det et virkelig godt helhedsbillede af, hvordan vi arbejder i Carlsberg.