Menu

​Ambitiøs, dynamisk og troværdig. Sådan beskriver 29-årige Nick Christensen sig selv, som udover at være en entusiastisk cykelrytter i sin fritid, netop er blevet far.

Nick har været i Carlsberg Danmark i tre år, hvor han startede som graduate i Fredericia, hvorefter han blev tilbudt rollen som produktionsleder for B&P, som han beskriver som et fantastisk team.

- Vi er her alle i mange timer om dagen, så det sociale betyder utroligt meget for os. Vi har et team med kolleger, der har været her i mange år og dermed har en bred viden. Vi har mange gode diskussioner både på det faglige og sociale niveau, og så er vi alle 100% engageret i vores arbejde, og det er noget der smitter af på teamet, såvel som på mig selv.

En af de ting der blandt andet har smittet af på Nick ved at arbejde sammen med sine kolleger er den faglige stolthed og passionen for bryg, hvorfor han ved siden af rollen som produktionsleder er i gang med at uddanne sig til brygmester.

- At brygge øl er en spændende proces, der består af at omdanne malt, humle, gær og vand til en øl af høj kvalitet. Rejsen hen til den nøgne øl, med den gyldne farve, og flotte skumkrone er både fascinerende og kompleks.