Menu

​Henrik Nordfred Eriksen sidder i dag som indkøbsansvarlig (Procurement Business Partner) i Carlsberg Danmark og Carlsberg Supply Company og har været i Carlsberg koncernen siden 2008. I løbet af sin ansættelse i Carlsberg har Henrik blandt andet været Global Category Manager i Group Procurement inden for kategorien 3rd Party Products, Senior Procurement Manager og Procurement Director i Carlsberg Danmark.

Henrik blev tilbage i 1984 færdiguddannet inden for HD i udenrigshandel og beskriver sig selv som easy going, resultatorienteret, og en person som med godt humør og humor, altid forsøger at se fremad og ikke bruger tid og kræfter på ting, som han alligevel ikke kan gøre noget ved. Ved siden af sit arbejde som indkøbsansvarlig er Henrik desuden en entusiastisk cykelrytter, der nyder de lange ture på landevejen eller i skoven i Nordsjælland og på cykelferier i de store bjerge.

Som en del af Henriks daglige arbejde bliver han blandt andet involveret i en del af det indkøb, som skal bidrage til de krav til bæredygtighed som vi i Carlsberg har sat os, herunder blandt andet indkøb til det nye Total Water Recycling Plant i Fredericia.

- I Carlsberg Danmark arbejder vi efter devisen Walk the Talk. Vi sætter handling bag de flotte ord omkring blandt andet bæredygtighed og hele den agenda. Det jeg synes er super fedt og det gør mig stolt at arbejde for en virksomhed, der ikke bare snakker om at gøre en forskel for miljøet, men som rent faktisk også har handling bag.