Menu

Impulsiv, spontan og kan godt lide at leve i nuet.

Sådan beskriver Laura, der til dagligt sidder i HR operations, sig selv. Laura har været ansat i Carlsberg Danmark i fire år, hvor hun blandt andet har siddet i Warehouse, call centeret og HR.

Laura sætter i sin fritid pris på, at være sammen med sine veninder. Det bedste ved Lauras arbejde er også hendes super gode kolleger og muligheden for hele tiden, at kunne udvikle sig.

Ligesom mange andre blev Laura og hendes team hjemsendt under covid-19 tilbage i foråret.

- Jeg var hjemme i to måneder, hvor vi holdt daglige møder over Teams. Vi prøvede at få alle på kamera, fordi man mister rigtig meget når man ikke kan se hinanden. Vi holdt også fredags-skål, hvor vi nogle fredage efter arbejde fik en ”virtuel øl”.

Laura og hendes team lærte også nogle nye ting under covid-19, som for eksempel at arbejde i teams og at sådan noget som at printe fysisk papir ud, måske ikke altid er nødvendigt.

- Det at bruge Teams fungerede bedre end forventet faktisk. Vi har lært at man sagtens kan gøre mange ting over teams. Man føler ikke, at det er underligt at være i teams, fordi det netop er vigtigt med kameraet. Man kan ikke høre gennem mikrofonen om ens kolleger smiler eller er triste. Vi har også lært ikke at skulle printe så meget. Man kunne lige pludselig optimere på nogle ting.