Menu

Smilende, hjælpsom og godt humør. Sådan beskriver Helle sig selv. Helle Rasmussen, som oprindeligt er færdiguddannet bager, sidder til dagligt i Fredericia. Her har hun blandt andet ansvaret for, at tjekke at alle trucks og runnere har vand på batterierne og at køleskabene i kantinen og på gangene er fyldte. For Helle handler det om, at gøre hendes kolleger glade og sørge for at alle har det godt.

- Det er også mig, de ringer efter i portene, når de skal have fyldt køleskabene op og have noget at drikke. For mig handler det om, at alle har det godt. Jeg kender rigtig mange herovre, så jeg nyder i hverdagen, når folk hilser eller vinker til en når man kommer kørende. Jeg er meget glad, for det jeg laver og glæder mig hver morgen til at komme over til mine kolleger.

Ud over Helles daglige ansvar står hun også i den interne smagsprøveudlevering sammen med en kollega, hvor hun sørger for, at denne fungerer. Her sørger Helle for, at der hele tiden er bestilt drikkevarerne nok, og så nyder hun at snakke med sine kolleger der kommer.

- Jeg ser frem til hver onsdag, for der står jeg i smagsudleveringen. Jeg har altid det formål, at når mine kolleger kommer, så skal de have et grin med når de går derfra - og det lykkedes næsten også altid.

Når Helle tænker tilbage på hendes arbejde i Carlsberg, er der især én arbejdsopgave hun sætter stor pris på, nemlig at udlevere julegaver hvert år. For Helle er denne opgave altid hyggelig, fordi hun får lov at sige god jul og godt nytår til alle hendes kolleger.