Menu

Tusindårsbryg er klar til Tinderbox

Husbryggeriet Jacobsen og Bryggeriet Flakhavens samarbejdsbryg kommer til at hedde Tusindårsbryg, og når akkurat lige at blive færdig inden Tinderbox festivalen.

Husbryggeriet Jacobsen og Bryggeriet Flakhavens samarbejdsbryg blev brygget tilbage i maj måned på Bryggeriet Flakhaven, og er netop blevet godkendt af Jacobsens smagspanel, hvor brygmestre fra Carlsberg Laboratoriet deltager. Bryggeriet Flakhaven lover derfor, at den kan købes fra torsdag den 22. juni.

”Tusindårsbryg er første skridt mod at omdanne Bryggeriet Flakhaven til et oplevelsesunivers med et levende bryggeri, en restaurant i bevægelse med udendørsservering og gårdsalg, og ikke mindst en ølbar i kælderen med løbende rotation af friskbrygget øl,” siger Michael Sandal, indehaver af Bryggeriet Flakhaven.

”Vi er både glade og stolte over, at Husbryggeriet Jacobsen, der bygger videre på hundrede års gamle øltraditioner, har hjulpet os med at brygge Tusindårsbryg, som vil løbe fra hanerne, når Tinderbox går igang,” siger Michael Sandal.

Samarbejdsbryggen er opkaldt efter de fynske bøgeskud, der er indsamlet i 1000 års skoven og omkring Humlepletten i Fruens Bøge.

”Tusindårsbryggen er brygget på gær fra Carlsberg Laboratoriets store gærbank, og er inspireret af de bayerske festbier. Vi har brygget den på fynsk malt, tjekkisk humle og ikke mindst fynske bøgeskud, nyindsamlede i foråret,” siger Morten Ibsen, brygmester på Husbryggeriet Jacobsen i Valby.

”Det er første gang vi brygger med bøgeskud, og derfor tog godkendelsen i vores kvalitetsafdeling lidt længere tid end normalt, men vi er klar til Tinderbox festivalen, hvor man også kan smage den nye samarbejdsbryg”, siger Morten Ibsen.

Tusindårsbryg kan købes i Tinderbox’ specialbar ”Den Fynske Ølbar”.

Tusindårsbryg kan købes i Bryggeriet Flakhaven her: http://www.flakhaven.dk

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]