Menu

Nyt musikprogram ’Tuborg Open’ med Major Lazer

Tuborg afslører detaljer om ny musik-kampagne, der følger den globale musiktrio Major Lazer på en kulturel rejse med tre forskellige kunstnere fra tre forskellige lande

Kampagnen, der kaldes 'Tuborg Open', har til formål at få musikfans til at udforske og opdage nye globale lyde - ligesom trioen, Diplo, Jillionaire og Walshy Fire, vil gøre med en tresporet serie, der vil blive afsløret i juni. Gruppen, der tidligere har arbejdet sammen med Mø og Justin Bieber på massive hits, vil bruge et beat, der er skabt til Tuborg. Beatet er grundlaget for hvert samarbejde, der skal fejre forskellige musikgenrer.

Scriptonite, Ruslands mest roste rap og hip-hop stjerne, er den første af de tre samarbejdende kunstnere til at blive navngivet af Tuborg. Identiteten af ​​de andre kunstnere er i det uvisse indtil næste måned (maj '17).

Ligesom hver samarbejdskunstner vil bringe deres egen lyd og stil til Tuborg beatet, inspireret af deres egen autentiske rejse og kultur, kan fans over hele verden gøre det samme ved at få adgang til beatet på www.tuborgopen.com.

Major Lazer vil være på limited edition Tuborg flasker senere på året og vil kulminere i en koncert i september, som fans har mulighed for at deltage i.

Tuborg er en pilsner lavet til global udforskning med rødder i at eksportere både pilsner og musikkultur i hele verden. Gennem sin årtier lange tradition i at støtte de største musikfestivaler som Roskilde har Tuborg for første gang medført banebrydende handlinger i Østeuropa og Asien. Højdepunkterne er blandt andet at bringe Muse og Foo Fighters til Rusland, Depeche Mode til Kroatien og Tame Impala til Asien.

Det er denne eksplorative og internationale ånd, som forenede Tuborg med Major Lazer og var inspirationen bag Tuborg beatet.

Find det nye beat på www.tuborgopen.com og stay tuned for flere nyheder om yderligere samarbejder.

 

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]
Major Lazor Tuborg

Major Lazor in Studio Creating Tuborg Beat

Tuborg Open Logo

Tuborg Open Logo