Menu

Probably the best graduate program er nu åben for ansøgninger

Har du lyst til at optimere din personlige udvikling og udfolde dit talent? Og er du klar til at kickstarte en international karriere for at blive en fremtidig leder i en af verden største bryggerier med nogle af de mest kendte brands i kategorien?

Carlsberg Group åbner nu for ansøgere, der har lyst til at være en del af vi mener er probably the best graduate program in the world. Med mulighed for at vælge imellem tre spændende tracks er dette en glimrende chance for at optimere din personlige udvikling og udfolde dit talent. Hvis du er klar til at kickstarte en international karriere eller grave dybere ind i vores danske forretning, bør du ansøge nu. Carlsbergs graduate program er et springbræt for unge talenter med en kommerciel eller supply chain baggrund, som er på udkig efter en karriere med internationale muligheder.

Læs mere og ansøg her.

 Ansøgningsfrist: 31. marts 2017

DELOITTE CORPORATE FIGHT NIGHT - FUELLED BY CARLSBERG

I forbindelse med CBS Case Competition, som er en af Europas førende case competitions, var vi sammen med Deloitte for nyligt vært ved et fantastisk case solving arrangement på Copenhagen Business School. Se nedenfor hvordan det forløb sig, da Copenhagen Business School studerende kæmpede imod senior partnere fra Deloitte i en case omhandlende Carlsberg: