Menu

Ny fast variant af Jacobsen

I dag lancerer Husbryggeriet Jacobsen, for første gang siden 2007, en ny fast variant under navnet Jacobsen Pale Ale. Dermed udvides sortimentet af faste varianter til i alt fem. Jacobsen Pale Ale er inspireret af de klassiske engelske pale ales, men trækker i høj grad også på erfaringer gjort indenfor murerne igennem de sidste par år.

Øllet er præget af en karakterfuld humlearoma og smag, der vil appellere til de humleglade forbrugere. Men Jacobsen Pale Ale er langt fra nogen ekstrem øl. Tværtimod har det været en klar målsætning, at øllet skulle kunne nydes af alle ølelskere. Det afspejler sig bl.a. i at øllet har en balancerende maltsødme og læskende fylde.

Øllet er primært brygget på pale ale malt, og dertil et udvalg af mildt ristede malte, der tilsammen giver øllet en rig maltsmag og en gylden farve. Øllet er tilsat Hallertauer Mittelfrüh som bitterhumle og efterfølgende tørhumlet med vores egen humlesort Hallertauer Jacobsen. Øllet er overgæret og har en alkoholprocenten er på 6,4% alc. vol.

Husbryggeriet Jacobsen er Carlsbergs håndværksbryggeri og er beliggende i en af Gl. Carlsbergs bygninger fra 1878. Navnet, Jacobsen, refererer til Carlsbergs visionære grundlægger J.C. Jacobsen og hans søn Carl Jacobsen. Bryggeriet har en stab på 17 medarbejdere under daglig ledelse af Brygmester Morten Ibsen. Bryggeriets kapacitet er 17.000 Hl øl om året, der i dag er fordelt på fem faste varianter, tre sæsonvarianter og et udvalg af såkaldte limited editions.

Vejledende udsalgspris bliver 39,95 kr.

Øllet kan købes i alle større kæder og på en lang række udskænkningssteder.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]