Menu

NorthSide bliver RÅ i år

For første gang nogensinde bliver den ufiltrerede, økologiske Tuborg RÅ officiel festivaløl. Det sker, når NorthSide 2017 løber af stablen den 9. - 11. juni i Ådalen ved Aarhus.

I 2016 nåede NorthSide sit mål om 75% økologi på tværs af alle drikkevarer.

NorthSide tager nu et gevaldigt skridt mod at nå sit mål for NorthSide 2017 om 85% økologi på alle drikkevarer, når Tuborg i dag annoncerer, at den økologiske, ufiltrerede Tuborg RÅ for første gang nogensinde bliver officiel festivaløl.

”Ifølge både Tuborgs og vores egen brugerundersøgelse har gæsterne på NorthSide været særdeles glade for Tuborg RÅ lige siden 2014, og vi er meget stolte over, at være den første festival nogensinde, der har en økologisk, ufiltreret øl som officiel festivaløl”, siger John Fogde, officiel talsmand for NorthSide.

Tuborg og NorthSide indgik en femårig aftale i 2013, og Grøn Tuborg har været officiel festivaløl indtil i år, selvom NorthSide har solgt Tuborg RÅ siden 2014. Allerede dengang tog festivalgæsterne særdeles godt imod den nye øltype. Efter bare to dage var der solgt 44.000 liter, hvilket betød, at man søndag måtte melde udsolgt. Siden er Tuborg RÅ blevet en fast del af Tuborgs varianter på restauranter og barer og i dagligvarehandlen, og er ifølge Nielsen den mest populære økologiske øl med en volumenandel på 28% år til dato[1].

”Mange danskere er meget bevidste om et økologisk valg, men det skal stadig smage godt. Tuborg RÅ kan det hele, og den gode modtagelse i 2014 blev nærmest til et folkekrav, fordi festivalgæsterne også ville have den, når de kom hjem. Nu tager vi et helt nyt skridt, når Tuborg RÅ bliver officiel festivaløl. Det har vi ikke prøvet før, og det glæder vi os meget til”, siger Christian Sveigaard, Sr. Marketing Manager for Tuborg i Danmark.

NorthSide 2017 afvikles i dagene 9. - 11. juni i Ådalen ved Aarhus.

[1] Ref.nr.00040993, Nielsen ScanTrack, Dagligvarehandelen/Convenience inkl. hard discount, Økologisk øl, Salg i volumen (liter), YTD, uge 16 2017.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]