Menu

Mads Mikkelsen tilbage som frontfigur for Carlsbergs nye 1883 lancering

Skuespilleren Mads Mikkelsen skåler i din tipoldefars øl, når han tager endnu en magisk tur igennem Københavns gader på sin cykel.

Da Carlsberg UK lancerede sin 150 millioner kroner integrerede marketingkampagne ”The Danish Way” i april i år, var målet at genoplive og repositionere Carlsberg og Carlsberg Export i Storbritannien. Men kampagnen gjorde mere end det.

”The Danish Way” og hovedpersonen, skuespilleren Mads Mikkelsen, der spillede rollen som en moderne dansk filosof, tog de fleste af Carlsbergs markeder med storm.

Kampagnen, der afspejler Carlsbergs historie og danske herkomst, er nu blevet genopfrisket. Denne gang filosoferer Mads Mikkelsen over danskernes tradition for at dele, når han endnu engang cykler gennem gader og stræder i Danmark. Cykelturen slutter denne gang i Nyhavn, hvor han får et glas af den nye Carlsberg 1883.

Lanceringen af ​​Carlsberg 1883 markerer et af de store gennembrud i ølhistorien. Det var i 1883, at Carlsberg Laboratoriet dyrkede verdens første såkaldte ”rene gær” og senere delte den med andre bryggerier, således at resten af verden kunne brygge øl af samme høje kvalitet som Carlsberg.

Carlsberg 1883 er resultatet af et forskningsprojekt, der blev indledt af Carlsberg Laboratorium. Den er brygget på den rene gær, der blev udvundet fra en original levende prøve, som overlevede 133 år i en Carlsberg-flaske, som blev fundet i bryggeriets gamle kældre, og den er baseret på samme opskrift som Carlsberg anvendte i 1883.

”Mads gjorde det virkelig godt i den første film. Og med Mads som frontfigur for vores Carlsberg 1883 kampagne, får vi den helt rigtige profil til at fortælle Carlsbergs historie og danskernes kendetegn. Mads er en internationalt kendt skuespiller, dygtig til sit håndværk, men vigtigst af alt så er han dansk, og han kender Carlsbergs historie og vores tradition for at dele med samfundet. Han ved også, hvor tæt forbundet Carlsberg er med danskerne og Danmark,” siger Jeppe Boel, Marketing Manager, Carlsberg Danmark.

”Vi lancerer Carlsberg 1883 først og fremmest fordi vi synes alle skal have lov til at smage den, men også fordi øllen repræsenterer måske den vigtigste milepæl i Carlsbergs historie. Meget få troede, at det var muligt at brygge Carlsberg 1883, men vi lykkedes sammen med forskerne fra Carlsberg Laboratoriet og Carlsbergs brygmestre. Med Carlsberg 1883 smager du på historien, og den smager godt – vi glæder os over at kunne dele den med danskerne”, siger Jeppe Boel.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]

Mads Mikkelsen i den nye 'Sharing - Carlsberg 1883' film, der udkommer i dag