Menu

Danskerne vilde med Guinness på St. Patricks Day

Den 17. kl. 17 fejres St. Patricks Day på Rådhuspladsen med et grønt optog, men danskerne kan også være med hjemmefra på de sociale medier.

Igen i år fejres St. Patricks Day på Rådhuspladsen den 17. marts klokken 17 med et grønt optog gennem Københavns gader. Det er et optog for hele familien og alle iklædt noget grønt er velkommen til at gå med. Det grønne kan være en hat, et tørklæde eller hvad fantasien bringer af gode idéer. Til at gøre det særlig festligt, optræder sækkepibeorkestret Gordon Pipes and Drums, et Bodhrán orkester med den traditionelle irske håndtromme, Dark Green School of Irish Dancing med deres irske dansere samt de imponerende irske ulvehunde.

Frederic Viking, Brand Manager for Guinness, siger:

”Vi fejrer St. Patricks dag på to måder. For det første fejrer vi irernes nationaldag på Rådhuspladsen kl. 17 med Copenhagen St. Patrick’s Day Parade. Den folkekære skuespiller Tom McEwan varmer op i rollen som Sankt Patrick. Mens børnene får en gratis St. Patrick’s Day ansigtsmaling fra de dygtige sminkører fra Sminketeatret, kan forældrene hente en kop varm kakao og nyde en Irish Coffee med ægte irsk Tullamore Dew eller måske en Guinness i cafételtet, inden paraden går i gang”.

Udover det grønne St. Patricks Day optog den 17. kl. 17 er Carlsberg del af en global bevægelse, der fejrer den irske skytshelgen, som regnes for at have indført kristendommen i Irland så tidligt som i det 5. århundrede. Den globale begivenhed kan alle danskere deltage i, fordi det kræver blot en Guinness og et Guinness Moustache billede.

”For det andet har vi sagt ja til at være en del af et globalt initiativ, der samler Guinness-fans over hele verden. Guinness-fans og berømtheder har gjort det i årevis, men da vi ved, at salget af Guinness stiger i tiden omkring Sct. Patricks Day, kan alle danskere være med, når hele verden tager et Guinness Moustache billede. Vi opfordrer alle til at deltage og publicere et billede på de sociale medier og skrive #GuinnessTache”, siger Frederic Viking.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]