Menu

Carlsberg sætter fokus på at lade cyklen stå, når du har drukket

Danmark er en af verdens førende cykelnationer, og resten af verden kigger mod os med beundring, når de ser og hører om vores cykelkultur.

Samtidig er vi også en social og festlig nation, der godt kan lide at gå ud og have det sjovt. Når vi skal i byen, er cyklen rigtig ofte det foretrukne transportmiddel, og her er det ikke altid, at turen er lige beundringsværdig.

Ideen er måske meget god på vej ud, men problemet kan opstå, når vi skal hjem igen. En undersøgelse fra 2011, at alkohol er involveret i 25% af alle cykeluheld.

Hos Carlsberg ser vi os selv som en naturlig del af en hyggelig bytur, og vi vil gerne hjælpe til, at hele aftenen bliver så god som overhovedet muligt. Derfor tager vi rundt i København på fredag d. 15/9 under Global Beer Responsibility Day og tager en snak med folk om at komme sikkert hjem efter en god bytur. I forbindelse med initiativet deler vi sammen med TAXA 4x35 2.000 taxa-vouchere ud til byfolket med en kærlig opfordring om at komme godt hjem. Hver voucher har en værdi på op til 200 kr. og sørger for, at både du og din cykel kommer hjem i ét stykke.

Peter Bjerregaard, adm. direktør i TAXA 4x35, ser samarbejdet med Carlsberg som meget naturligt i denne sammenhæng og er glad for at kunne være med til at ændre folks cykelvaner, når de går i byen:

"Trafiksikkerhed er meget vigtigt for os, så vi er glade for igen at kunne sætte fokus på faren ved spirituskørsel sammen med Carlsberg. Danmark er et cykelland, men hvert år er alkohol desværre involveret i mange cykelulykker. Det vil vi gerne være med til at ændre, og vores chauffører er klar til at køre de festglade danskere sikkert hjem fra byen. Og de har selvfølgelig plads til cyklen," siger Peter Bjerregaard, adm. direktør i TAXA 4x35.

Selve eventen og tiltaget vil som sagt finde sted i morgen aften, fredag d. 15/9, og primært være koncentreret omkring de mest travle gå-i-byen-steder såsom Kødbyen og Gothersgade i Indre by.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

Kommunikationsdirektør

Christian Wulff Søndergaard

Tel +45 3144 7965 Email [email protected]

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]