Menu

Carlsberg klar med ’Probably’ den bedste togtur nogensinde

Carlsberg inviterer på unik togtur i ny global reklamefilm optaget i Danmark.

Carlsberg har de seneste år vist, hvordan Carlsberg ville lave det perfekte supermarked, omklædningsrum og hvordan den perfekte frisørsalon ville se ud, hvis det stod til Carlsberg. Nu er bryggeriet klar med måske den bedste togtur nogensinde.

I denne uge lancerer Carlsberg en ny ”probably”-reklamefilm, som denne gang er optaget i Danmark i noget så dansk som en togvogn på vej fra Østerport Station mod lufthavnen i Kastrup. Det er dog en ganske særlig togtur, som Carlsberg giver tre unge danskere, når de stiger om bord på IC3 toget. Togvognen er udlånt af DSB, og omdannet til en ikke helt almindelig Carlsberg-lounge med fantastisk stemning, gratis fadøl, fodbold på skærmen, en speciel plads til hunden og danske gourmetburgere for drengene.

Carlsbergs seneste film er en blanding af dokumentar og skjult kamera, og viser en ny side af Carlsbergs marketingplatform ”Probably the best beer in the world”. Efter at have kørt i toget et stykke tid, overraskes de tre danske passager af en konduktør, som bestemt beder dem følge med ham. De tre venner er blevet opgraderet til Carlsvognen, hvor to skønheder tager imod dem med kolde fadøl og overraskelser i ærmet. Selv hunden får en helt særlig oplevelse i filmen.

Jeppe Boel, Brand Manager for Carlsberg Pilsner, Danmark:

”Når Carlsberg siger, at vi er probably the best beer in the world, så mener vi det faktisk 100%. Det samme gør sig gældende for togture. Hvis Carlsberg står bag, ville det nok være verdens bedste togture.”

”Vi har rigtig gode testresultater både fra Danmark og udlandet, der viser, at probably-platformen virker. Det nye velkomstskilt i ankomsthallen i Københavns Lufthavn, hvor vi byder alle velkommen til Danmark, var første skud i bøssen. De nye reklamefilm i biograferne, hvor vi viser hvordan en frisørsalon ville se ud, hvis Carlsberg lavede frisørsaloner, har danskerne taget ekstraordinært godt i mod. Nu kommer så en helt ny film, der endda er optaget i Danmark, hvor vi inviterer hele verden indenfor i Carlsvognen.”

Den nye reklamefilm ”Probably the best train ride” bliver lanceret denne uge. Filmen er udviklet af Yellow Advertising og instrueret af Jeppe Kolstrup. Producer er Lene Meyer.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]