Menu

Carlsberg-gruppen vinder top 100 rating for CSR rapportering

Carlsberg har vundet Økonomisk Ugebrevs årlige top 100 rating af CSR rapportering.

Carlsberg Group, ISS, Novo Nordisk, Danske Bank og Lundbeck tildeles alle maksimumscoren 13 i Økonomisk Ugebrev Ledelses Governance Rating. De fem rykker samtidig alle fremad siden sidste års rating, men Carlsberg vinder dog samlet.

"Vi er glade for at vores indsatser skinner igennem i ratingen. Vi har i forbindelse med vores nye ambitiøse bæredygtighedsstrategi, Together Towards ZERO, også fokuseret på at forbedre kommunikation og rapporteringskvaliteten. Vores udgangspunkt har været, at vi gerne vil øge transparensen og målrette vores indsatser, så de afspejler både Vredensmålene og de emner, der er mest væsentlige for os og samfundet," siger Direktør for bæredygtighed i Carlsberg Group, Simon Boas Hoffmeyer. 

Han oplyser, at primært tre hovedområder er med til at drive rapporteringen frem i Carlsberg Group: "Vi vil som udgangspunkt gerne være transparente. Dertil kommer, at vi skal leve op til de forpligtelser, vi har i forhold til lovgivning om frivillige initiativer indenfor CSR-området, såsom rapporteringen til UN Global Compact og Carbon Disclosure Project. Sidst, men ikke mindst, vurderer vi, at en stærk CSR-indsats i dag er afgørende for vores forretning i fremtiden, hvor prisen for CO2 udledning, vandforbrug samt forbrugeres og investorers fremtidige krav indenfor bæredygtighed er eksempler på områder, vi tror vil påvirke os."

De 35 Large Cap selskaber har generelt fortsat en flot rapporteringskvalitet. Men der er flere målepunkter, hvor kun lidt over halvdelen af de store selskaber får pluspoint.

 

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]