Menu

Carlsberg gi'r en omgang

Hele Danmark er inviteret på en gratis øl, når J.C. Jacobsen på fredag fylder 200. Carlsberg Danmark indrykker annoncer i en lang række aviser onsdag, torsdag og fredag med kuponer, som på fredag mellem klokken 16 og 20 kan byttes med en gratis øl på 1500 barer og cafeer landet over.

Allerede som 24 årig overtog J.C. Jacobsen sin fars bryggeri i Brolæggerstræde i København og i 1847 etablerede han Carlsberg på Valby Bakke. Den succesrige brygger blev lige som sin søn Carl en stor mæcen, der har sat deres præg på København med blandt andet Carlsberg Glyptotek og den lille havfrue.

Både far og søn donerede deres bryggerier "Gamle Carlsberg" og "Ny Carlsberg" til fonde, som i dag hvert år støtter forskning, kultur og andre aktiviteter med mellem 200 og 300 millioner kroner.

På lørdag inviterer Carlsberg til fødselsdagsfest i Valby, hvor der fra klokken 13 vil være en lang række aktiviteter for børn og familier. Og fra klokken 16 til 21 vil der være koncert med Tina Dichow, Suspekt og D-A-D.

Kuponerne med gratis øl finder man i Berlingske, Politiken, Jyllands-Posten, BT, Ekstra Bladet, Fyens Stiftstidende, Århus Stiftstidende, 24timer, MetroXpress og Urban.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]