Menu

Bar Jacobsen åbner i Tivoli næste år

På toppen af Illum i det nyåbnede foodcourt findes en udvalgt samling af barer og restauranter, hvor gastronomien er i højsædet. Blandt dem er den nyåbnede Bar Jacobsen, der har en topplacering med en imponerende udsigt over Københavns tage.

Her kan du møde Jacobsens specialøl i den helt rigtige atmosfære, og den nyåbnede bar bliver inspirationen til Søren Haahrs kommende bar i Tivoli, der kommer til at få samme navn: Bar Jacobsen.

”Blandt den samling af gode restauranter, der kommer til at ligge i Tivoli Foodcourt, bliver der behov for en god ølbar. Det har været en stor fornøjelse og udfordring at arbejde med Jacobsen i vores bar på toppen af Illum. Jacobsens forskellige varianter appellerer bredt både til danskere og turister og ølentusiaster. Langt de fleste ølbehov kan dækkes med Jacobsen, og derfor er Tivoli det helt rigtige sted at åbne den næste Bar Jacobsen,” siger Søren Haahr.

Bar Jacobsen er udviklet sammen med det kreative bureau Wonderland og brand ingen af Jacobsen kommer til at stå ligeså skarpt i Tivoli i den nye foodhall på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade.
 
”Tivoli er synonym med hygge, traditioner og god stemning, og Jacobsen er et fantastisk supplement til alt det. Husbryggeriet Jacobsen er opkaldt efter Carlsbergs grundlægger J.C. Jacobsen og hans søn Carl, og hos Jacobsen går tradition og fornyelse hånd i hånd med kvalitet ligesom i Tivoli,” siger Simon Fibriger, Direktør for On-trade i Carlsberg.

”Vi glæder os til, at Søren Haahr åbner endnu en Bar Jacobsen, fordi det viser, at danskere igen er begyndt at købe specialøl til maden, og vores mål er, at Jacobsen skal være den foretrukne øl på menukortet. Jacobsen Rooftop Bar i Illum emmer af Jacobsen brandet, og alt det vi vil med fadøl i fremtiden. "Fadøllen er allerede i fokus på Bar Jacobsen i Illum rooftop og det kommer fadøl også til at være når Søren og Co. åbner Bar Jacobsen i Tivoli,” fastslår Simon Fibiger.

Bar Jacobsen i Tivoli forventes åbnet den 17. november 2017.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]
Bar Jacobsen Illum

Sådan ser Bar Jacobsen ud på Rooftop baren øverst i Illum.

Jacobsenprodukter i centrum

Den nye Bar Jacobsen i Tivoli vil også centrere sig omkring Jacobsenbrandet