Menu

Hjælpsom, god kollega og meget servicebevidst, sådan beskriver FB pigen Susanne sig selv. Susanne startede i det der dengang hed Fredericia Bryggeri tilbage i 1988, som senere ændrede navn til Tuborg – Fredericia Bryggeri og herefter Carlsberg Danmark A/S.

Inden Susanne startede i Carlsberg arbejdede hun i Fredericia Shipping, hvor hun sad i transport afdelingen. Susanne startede herefter på Fredericia Bryggeri, efter at hun havde hørt godt om det fra en af hendes veninder Nina, som var ansat her.

- FB pigen kommer sig jo af, at jeg har været her siden det dengang hed Fredericia Bryggeri, og jeg har derfor også stadig FB i mit user id. Der er jo meget, der har ændret sig på de år, jeg har været her. Blandt andet blev der jo kun kørt Carlsberg HOF og Tuborg Grøn, dengang jeg startede i 1988, og de tonsede bare ud af linjerne dengang. I dag er det jo efterhånden blevet til rigtig mange gode produkter.

De første 15 år af Susannes tid i Carlsberg sad hun som sekretær på laboratoriet, herefter blev Susanne en del af en supportgruppe bestående af ni medarbejdere, der stod for alle de administrative opgaver. I dag sidder Susanne i HSE afdelingen.

Ud over Susannes daglige arbejde fungerer hun også som prøvesmager to gange om ugen.

- I de første 15 år, hvor jeg arbejdede som sekretær, der varetog jeg prøvesmagningen, hældte øl op og gjorde klar. Det var herigennem, at jeg også selv fik lyst til at være en del af prøvesmagningspanellet. I dag er jeg super glad for det, og man kan jo næsten sige, at det er en personalegode, at få lov at drikke øl i arbejdstiden på denne måde.